about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

:شرکت‌های اطلاعاتی مهم آمریکایی از جمله Lexis-Nexis و  Dun & Bradstreet ماه‌ها است که مورد رخنه قرار گرفته‌اند و اطلاعات آن‌ها به سرقت می‌رفته است.

موسسه خبری سایبربان:شرکت‌های اطلاعاتی مهم آمریکایی از جمله Lexis-Nexis و  Dun & Bradstreet ماه‌ها است که مورد رخنه قرار گرفته‌اند و اطلاعات آن‌ها به سرقت می‌رفته است. گزارش تفصیلی این رخنه را Brian Krebs، از مهمترین وبلاگ‌نویسان امنیت رایانه منتشر ساخته است.
 

به نوشته‌ی وی، سرقت اطلاعات شخصی از کارگزار این شرکت‌ها حداقل از ماه آوریل سال جاری شروع شده و «اشراری که در پس این عملیات سرقت هویت قرار دارند، حداقل پنج سامانه‌ی آلوده در شرکت‌ها و کسب‌و‌کارهای جمع‌آوری اطلاعات مختلف در آمریکا را کنترل می‌کرده‌اند.»
 
Krebs کار خود را با بررسی منابع داده‌ی وبگاهی با نام ssndob.ms (اکنون از دسترس خارج شده)، که امکان جستجوی شماره‌ی تأمین اجتماعی و سایر اطلاعات شخصی شهروندان آمریکایی را فراهم می‌سازد، شروع کرد. وی با حمله به این وبگاه توانست پایگاه داده‌ی آن را به دست آورد؛ اگرچه در این پایگاه داده منبع اطلاعات مشخص نشده بود، اما معلوم شد که اطلاعات از چندین منبع جمع‌آوری شده‌اند.
 
با وجود این، Krebs نوشته است: «اواخر ماه گذشته، تحلیل شبکه‌ها، فعالیت‌های شبکه و گواهی‌نامه‌های استفاده شده توسط مدیران SSNDOB نشان داد که این افراد کنترل یک بات‌نت کوچک اما قدرتمند را در دست دارند»؛ بات‌نتی که به شرکت‌های جمع‌آوری داده، مانند Lexis-Nexis، Dun & Bradstreet و Kroll Background America دسترسی دارد.
با وجود اینکه شرکت Lexis-Nexis رخنه به کارگزارهای خود را تأیید کرد، اما در پاسخ به Krebs گفت که هیچ نشانه‌ای از درز اطلاعات مشتریان و مصرف‌کنندگان وجود ندارد. شرکت‌های D&B و Kroll نیز از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده و تنها به جمله‌ی «امنیت اولین اولویت ماست» بسنده کرده‌اند.
 
شرکت Lexis-nexis پیش از این نیز قربانی سارقان اطلاعات شده بود. در سال ۲۰۰۵ میلادی سامانه‌های این شرکت مورد نفوذ قرار گرفت و اگرچه تعداد اطلاعات سرقت‌شده ۳۲۰۰۰ اعلام شده بود، در نهایت شمار آن‌ها به اطلاعات ۳۱۰۰۰۰ نفر رسید.
 
در آن زمان شرکت Lexis-nexis در برابر کمیته‌ی قضایی سنای آمریکا اعتراف کرد که به دلیل عدم اجبار قانونی به اطلاع رسانی در مورد این حمله، این شرکت در مورد آن صحبتی به میان نیاورده بوده است.
تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.