about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پژوهشگران امنیتی به تازگی اعلام کردند درصد بسیار بالایی از نرم‌افزارها دارای آسیب‌پذیری‌های کتابخانه‌های منبع باز هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت وراکد (Veracode)، در گزارش امنیت نرم‌افزاری سالانه جدید خود شرح داد، 70 درصد از برنامه‌های مورد استفاده امروزی حداقل دارای یک آسیب‌پذیری هستند که به علت استفاده از کتابخانه‌های منبع باز به وجود آمده است. این کتابخانه‌های منبع باز شامل مخازن کد متمرکز می‌شوند که توسعه‌دهندگان از آن برای ایجاد برنامه‌های خود بهره می‌گیرند؛ اما خطرات بسیاری را نیز به وجود می‌آورند.

محققان وراکد در تحقیقات خود 351 هزار کتابخانه خارجی در 85 هزار برنامه را مورد بررسی قرار داده و متوجه شدند که کتابخانه‌های منبع باز بسیار رایج هستند. برای مثال برنامه‌های جاوا اسکریپت حاوی صدها کتابخانه منبع باز می‌شوند که تعدادی از آن‌ها بیش از 1000 کتابخانه مختلف را به کار می‌گیرند. به علاوه در بیشتر زبان‌های برنامه‌نویسی مجموعه‌ای مشابه از هسته کتابخانه‌ها وجود دارد. به علاوه بررسی‌ها نشان داد به طور خاص جاوا اسکریپت و PHP دارای چندین کتابخانه اصلی هستند که تقریباً در همه برنامه به طور مشترک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کتابخانه‌های یاد شده مشابه سایر نرم‌افزارها دارای آسیب‌پذیری‌های مختلف هستند. از طرفی استفاده مجدد از یک کد باعث می‌شود یک باگ، صدها برنامه را تحت تأثیر قرار دهد.

در گزارش وراکد آمده است:

امروزه وجود کتابخانه‌های منبع باز به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا با سرعت بیشتری نرم‌افزارهای خود را توسعه بدهند. در حقیقت، با وجود این کتابخانه‌ها، نوآوری غیرممکن خواهد شد. به علاوه عدم آگاهی در مورد شیوه به کارگیری کتابخانه و کدهای آن‌ها، عوامل خطری به وجود می‌آیند که مشکل آفرین هستند.

4 کتابخانه اصلی که بیشترین باگ‌های منبع باز را در برنامه‌ها به خود اختصاص می‌دهند شامل سوییفت (Swift)،.NET، گو (Go) و PHP هستند.

Paragraphs

سوییفت به طور ویژه در اکوسیستم اپل به کار گرفته می‌شود و بیشترین نقض‌ها را دارد. با وجود این پایین‌ترین درصد آسیب‌پذیری کتابخانه‌ها نیز به این پلتفرم مربوط می‌شود. در مقابل.NET پایین‌ترین میزان نقض را داشته؛ اما میزان نقص‌های آن 17 برابر بیشتر از سوییت است. درصد بسیار بالایی از کتابخانه‌های گو آسیب‌پذیر هستند؛ اما تعداد نقص‌های موجود در هر کتابخانه کم است. از طرفی آمار نقص‌های کتابخانه‌های PHP و از گو بیشتر است. همچنین تعداد آسیب‌پذیری‌های موجود در هر کدام از آن‌ها بیش از دو برابر 2 هستند.

محققان شرح دادند اسکریپت‌های XSS رایج‌ترین گروه آسیب‌پذیری‌ها هستند که در 30 درصد کتابخانه‌های منبع باز یافت می‌شوند. بخش عظیمی از این نقص‌ها به ناامن بودن رشته کدهای نوشته شده و از بین رفتن کنترل دسترسی است. این دو آسیب‌پذیری باعث می‌شوند حتی بخش‌هایی از کتابخانه‌ها که مورد استفاده قرار نگرفته‌اند، فراخوانی شده، روی برنامه تأثیر منفی بگذارند.

پژوهشگران همچنین نشان دادند بسیاری از کتابخانه‌های دارای نقص، به علت وجود وابستگی آبشاری دارای آسیب‌پذیر هستند. توسعه‌دهندگان ممکن است از یک کتابخانه استفاده کنند که برای محتوایش برای آن‌ها ناشناخته است. کدهای این کتابخانه ممکن است خود به کتابخانه منبع باز دیگری اتصال داشته باشد.

در بخشی از گزارش نوشته شده است:

47 درصد کتابخانه‌های آسیب‌پذیر مورد استفاده در برنامه‌ها کاملاً گذرا هستند. به این معنی که برنامه نویسان به طور مستقیم آن‌ها را به برنامه خود اضافه نکرده‌اند، بلکه کتابخانه دیگری آن‌ها را فراخوانی می‌کند.

محققان شرح دادند البته می‌توان 75 درصد از کتابخانه‌های آسیب‌پذیر را با انتشار یک وصله کوچک به سرعت بروزرسانی و ترمیم کرد.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.