about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دیروز و با حضور جو بایدن چهل وچهارمین رئیس جمهور ایالات متحده در کاخ سفید، وب سایت رسمی کاخ سفید با طراحی جدید و چشم نواز خود آغاز به کار کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ این وبسایت کاملاً responsive است و حتی از یک حالت دارک مود هم پشتیبانی می‌کند و البته مانند همه وب سایت‌های تمیز و زیبا، یک ایستر اگ یا نکته مخفی هم در آن پنهان شده که جنبه سرگرم کننده نیز دارد. برای جزئیات بیشتر وب سایت جدید کاخ سفید با ما همراه باشید.
وب سایت جدید کاخ سفید چه پیامی دارد؟
اگر به وب سایت جدید کاخ سفید مراجعه کرده و به کد HTML درون آن را نگاه بیندازید، پیامی از تیم فناوری داخلی کاخ سفید و سرویس دیجیتال ایالات متحده پیدا خواهید کرد. این آژانس در کد سایت خود اشاره کرده است که: “اگر این مطلب را می‌خوانید، ما به شما کمک می‌کنیم تا مشکلات برطرف شوند.” این پیام از دیروز و به دست چند کاربر مشاهده و مخابره شده است.

شاید فکر کنید که این پیام مفهوم خاصی ندارد اما باید در نظر داشته باشید که زمان بندی پیام تصادفی نیست. دولت آمریکا به عنوان بخشی از طرح امدادی بیماری همه گیر کرونا 1.9 تریلیون دلار دریافت کرده است و از طرفی این آژانس قرار است 200 میلیون دلار بودجه اضافی برای استخدام پرسنل پشتیبانی دریافت کند. اختصاص منابع مالی بیشتر برای آژانس‌های امنیت سایبری کشور یکی از مواردی است که دولت بایدن در پاسخ به هک SolarWinds (که باعث شد هم سازمان‌های دولتی و هم خصوصی قربانی هکرهای تحت حمایت دولت روسیه شوند) انجام خواهد داد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد