about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

برای كمک به قربانیان، این دو شركت وب سایتی را طراحی كرده اند كه قربانیان می توانند فایل های رمز شده و آسیب دیده از این بدافزار را در آن بارگذاری کرده و كلید رمزگشایی آن را دریافت كنند. كارشناسان این دو شركت ، با انجام عملیات مهندسی معكوس توانسته اند به كلیدهای خصوصی مرتبط با Cryptolocker دست پیدا كنند.

قربانیان این بدافزار می توانند فایل های رمزشده خود كه اطلاعات شخصی و محرمانه ای در آن ندارند را در این سایت قرار دهند. پس از بررسی های لازم كلید مرتبط با آن فایل ها شناسایی و برای باز كردن فایل ها ارسال می گردد. در ضمن طبق ادعای آنها، اطلاعات كاربران به هیچ وجه نگهداری نخواهد شد. این روش كاربران را به برگرداندن اطلاعات ارزشمند خود امیدوار می كند.

برای استفاده از این سرویس کافیست به وب سایت https://www.decryptcryptolocker.com مراجه کرده و با بارگذاری فایل مربوطه، اطلاعات خود را رمزگشایی نمایید.

تازه ترین ها

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.