about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

واکنش گوگل به اتهامات تازه اتحادیه اروپا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمیسیون اروپایی وابسته به اتحادیه اروپا معتقد است که گوگل از تسلط خود بر بازار سیستم‌عامل‌های همراه برای کنار زدن رقبا و تبلیغ یک‌جانبه محصولات مبتنی بر اندروید سوءاستفاده می‌کند.

گوگل هفته گذشته در واکنش به این ادعاها اعلام کرده بود که به دنبال انحصارطلبی تجاری نیست و از رقابت سازنده و مسالمت‌آمیز با دیگر شرکت‌های فناوری استقبال می‌کند.

این شرکت در هفته‌های گذشته نیز متهم به انحصارطلبی تجاری در زمینه ارائه خدمت جستجوی خرید و تبلیغ برخی محصولات خود شده بود. کنت واکر از مدیران ارشد گوگل در واکنش به این ادعاها تصریح کرد: اندروید به رقابت موجود آسیبی نزده و بالعکس آن را توسعه داده است.

درصورتی‌که ادعاهای اتحادیه اروپایی علیه گوگل اثبات شود جریمه سنگین مالی در انتظار این شرکت خواهد بود و گوگل مجبور به تغییر برخی فرایندهای کاری خود نیز خواهد شد. این امر به اعتبار گوگل نیز لطمه خواهد زد و به نظر می‌رسد این شرکت در تلاش برای مصالحه با اتحادیه اروپایی به هر شیوه ممکن است، به‌خصوص که پیگیری قضایی این پرونده نیز هزینه‌های سنگینی در پی دارد.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.