about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دمیتری پسکوف به ادعای اخیر مقامات آمریکا در مورد شهروند روس و اظهارات بایدن واکنش نشان داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سخنگوی کاخ کرملین دمیتری پسکوف در جمع خبرنگاران اعلام کرد جزئیاتی در مورد اتهامات سایبری علیه شهروند روس یِوگِنی پالیانین در اختیار ندارد و نظری در مورد اظهارات بایدن مبنی بر عمل به قولی که به رئیس‌جمهور روسیه برای مقابله با مجرمان سایبری داده ندارد. پالیانین اخیرا به همراه یک شهروند اوکراینی به نام ییراسلاف واسینسکی به حملات باج افزاری و کسب درآمد 200 میلیون دلاری متهم شده است. 

پسکوف اظهار داشت:

ما اطلاعات دقیقی نداریم و در این مورد به‌هیچ‌وجه اظهارنظر نمی‌کنیم.

پس‌ازاینکه وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا اتهاماتی علیه یِوگِنی پالیانین روس مطرح کرده و او را مظنون به حملات سایبری شناخت، رئیس‌جمهور این کشور نیز مدعی شده به وعده خود به پوتین برای مقابله با جرائم سایبری عمل کرده است. 

پسکوف خاطرنشان کرد گفتگوی فدراسیون روسیه و آمریکا در حوزه جرائم سایبری ادامه دارد و طرفین در این اتفاق‌نظر دارند که بایستی با جرائم سایبری مقابله کرده و از بروز آن‌ها جلوگیری کرد. او اعلام کرد: 

در ادامه توافقات صورت گرفته در اجلاس ژنو، سازوکار رایزنی‌های دوجانبه با مشارکت نهادهای ذی‌صلاح دو طرف در خصوص جرائم سایبری ایجاد شد و این گفتگو ادامه دارد. بدیهی است طرفین در این مورد اتفاق‌نظر دارند که بروز هرگونه جرائم سایبری غیرقابل‌قبول است. در این مورد، هم درخواست‌هایی از سوی آمریکایی‌ها از ما وجود دارد و هم درخواست‌های مشابهی از طرف ما از آمریکایی‌ها وجود دارد و گفت‌وگوها در این زمینه در حال انجام است. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد