about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خط قرمز ما دسترسی به محتواهای غیراخلاقی و خشونت‌آمیز در فضای مجازی است که با کمک اپراتورهای ارتباطی سرورهایی تعیین کردیم تا نگرانی خانواده‌ها برطرف شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره قفل سرچ گوگل در ایران، گفت: چیزی به نام قفل کودک نداریم.

وی بیان کرد: وجود محتواهای غیراخلاقی و دسترسی آسان به این محتواها باعث شد تا خانواده‌ها نسبت به این مسئله ابراز نگرانی کنند. ما با کمک اپراتورهای ارتباطی سرورهایی تعیین کردیم تا نگرانی خانواده‌ها برطرف شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: خط قرمز ما دسترسی به محتواهای غیراخلاقی و خشونت‌آمیز است که از این طریق برطرف شد.

منبع:

تازه ترین ها

پایان پشتیبانی واتس‌اپ از گوشی‌های قدیمی

واتس‌اپ در حال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند دسترسی کاربرانِ دارای گوشی‌های قدیمی را مسدود کند.

موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.