about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمپین‌های دروغ‌پراکنی رسانه‌های غربی باهدف بی‌اعتبارسازی خواسته‌های عادلانه روسیه به راه افتاده‌اند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در دو سه ماه گذشته رسانه‌های غربی مدام از احتمال حمله روسیه به اوکراین و جنگ بین این دو کشور خبر می‌دهند. تاکنون پس از آخرین گزارش‌های بلومبرگ در مورد احتمال تحریم صادرات محصولات هایتک و میکروالکترونیک آمریکا به روسیه در صورت حمله این کشور به اوکراین یک حمله سایبری به وب‌سایت‌های دولتی اوکراین صورت گرفته و در این رخداد انگشت اتهام مقامات کشورهای غربی و اوکراین به سمت روسیه نشانه رفته است. 

این جوسازی‌ها درباره احتمال حمله روسیه به اوکراین که اخیرا شدت بیشتری گرفته و همچنان از سوی رسانه‌های غربی و مقامات کشورهای غربی مطرح می‌شود واکنش وزارت خارجه روسیه را به دنبال داشته است. 

وزارت امور خارجه روسیه گزارش داده کمپین‌های دروغ‌پراکنی گسترده رسانه‌های غربی و حمله اطلاعاتی هماهنگ علیه مسکو باهدف بی‌اعتبارسازی خواسته‌های عادلانه روسیه پیرامون تضمین‌های امنیتی و توجیه اهداف ژئوپلیتیک غرب به راه افتاده‌اند. 

این نهاد اعلام کرده است در اواخر سال 2021 - اوایل سال 2022، فضای بین‌الملل اطلاعات با یک کمپین رسانه‌ای بی‌سابقه و گسترده روبرو شد که هدف آن متقاعد کردن جامعه جهانی در این است که فدراسیون روسیه در حال تدارک حمله قریب‌الوقوع به خاک اوکراین است. 

برطبق گزارش وزارت خارجه روسیه، نشریات جعلی قابل‌توجه رسانه‌های غربی جمع‌آوری و مستند شده‌اند. آن‌ها شواهدی هستند که نشان می‌دهند یک حمله اطلاعاتی هماهنگ علیه مسکو در جریان است که باهدف تضعیف و بی‌اعتبارسازی خواسته‌های عادلانه روسیه پیرامون تضمین‌های امنیتی و همچنین توجیه اهداف ژئوپلیتیک غرب و گسترش نظامی به خاک اوکراین انجام می‌شود. 

خبرسازی‌ها در مورد تهاجم موهوم روسیه به اوکراین تا جایی پیش رفته که زلنسکی نیز نسبت به آن واکنش نشان داده است. رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرده است: 

حتی از سران محترم کشورها که آشکارا و به زبان غیر دیپلماتیک می‌گویند که فردا جنگ داریم، سیگنال‌هایی رسیده است. در انگلیس، آلمان، فرانسه، لیتوانی، رسانه‌ها این تصور را ایجاد می‌کنند که ما جنگ داریم، در جاده‌های ما نیروها به حرکت درآمده‌اند، بسیج شده‌اند. این‌چنین نیست. ما این هراس افکنی را نمی‌خواهیم. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.