about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد مقامات آلمان شواهدی مبنی بر دست داشتن روسیه در حمله به پارلمان این کشور ارائه نداده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ولادیمیر تیتوف (Titov Vladimir Gennadievich)، معاون اول وزیر امور خارجه روسیه به‌تازگی در مصاحبه با خبرگزاری ریا نووستی اعلام کرد آلمان تاکنون شواهدی مبنی بر دست داشتن روسیه در حملات سایبری بوندستاگ ارائه نداده است. 

تیتوف اعلام کرد:

گمانه‌زنی‌های بی‌اساس در خصوص دخالت موهوم روسیه در حملات سایبری به بوندستاگ آلمان 5 سال است که از برلین شنیده می‌شود. این واقعه ظاهراً در سال 2015 و پس از بسته شدن ناگهانی پرونده مربوط به شنود تلفن آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان توسط سرویس‌های اطلاعاتی ایالات‌متحده آمریکا رخ‌داده است. در طول تمام این مدت مقامات آلمان هیچ‌گونه شواهدی مبنی بر مقصر بودن کشور ما ارائه نداده‌اند. ما بارها به همتایان آلمانی پیشنهاد کرده‌ایم، بر اساس حقایق، ادعایشان را در چارچوب مذاکرات دوجانبه موردبحث و رسیدگی قرار دهیم، اما آن‌ها از این گفتگو شانه خالی کرده‌اند. در حال حاضر برلین به شواهدی مبنی بر دست داشتن روسیه در حمله سایبری استناد می‌کند که طبق گزارش رسانه‌های آلمان ظاهراً از سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا دریافت کرده است. اگر طرفین آلمانی مستندات مربوط به مقصر بودن یک کسی را که از واشینگتن دریافت کرده‌اند، در اختیاردارند، ما حاضریم آن‌ها را موردبررسی قرار دهیم. عدم ارائه آن‌ها را نیز اتهامی بزرگ و بی‌اساس به روسیه تلقی خواهیم کرد. 

 چندی پیش مقامات آلمان مدعی شده بودند یک هکر روس به نام دمیتری بادین (Dmitriy Badin) در حمله به پایگاه اطلاعاتی پارلمان آلمان در سال 2015 دست داشته و اقدام به جاسوسی و سرقت داده‌های رایانه‌ای کرده است. 

بنابرادعای آنها، ابزارهای مورداستفاده در حملات بوندستاگ 2015 متعلق به یک گروه هکری به نام APT28 بوده‌ است که به فنسی‌بیر نیز شناخته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.