about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 انجیدنی، مدیر پیام‌رسان گپ نسبت به طرح حمایت از پیام‌رسان‌های اجتماعی که مجلس درحال بررسی آن است، واکنش نشان داد و در توییتر خود از مجلس درخواست کرد که از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت نکنند و این مصوبات را ادامه ندهند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ انجیدنی، مدیر پیام‌رسان داخلی گپ در صفحه توییتری خود نوشت:‌

«در مجلس مصوبه‌ای به اسم حمایت از پیام‌رسان‌ها اما با اهداف دیگری در جریان است که فعالان IT و حتی مدیران پیام‌رسان‌ها نیز با آن موافق نیستند! به عنوان مدیر یک پیام‌رسان خصوصی از نمایندگان محترم مجلس می‌خواهم که از ما حمایت نکنند و این مصوبات را ادامه ندهند.»

این درحالی‌ست که پیام‌رسان‌های داخلی مانند سروش، گپ و بیسفون تاکنون حمایت‌های متفاوتی نظیر وام ۵ میلیارد تومانی، سرور، پهنای باند و مواردی از این قبیل را به عنوان حمایت‌های دولتی دریافت کرده‌اند.

گفتنی‌ست که روز گذشته «محمدعلی پورمختار» عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه تلویزیونی حالا خورشید در تشریح برخی مفاد این آئین‌نامه توضیح داد که در این طرح شرط شده‌است که اگر کسی بخواهد کانال یا گروه تشکیل دهد، بایدآن را از طریق پنجره واحد با رعایت قوانین کشور ثبت کند تا پس از تشکیل کانال یا گروه، موثر بودن آن توسط هیات نظارت که ۱۷ دستگاه عضو آن هستند، بررسی شود:

«در نظام جمهوری اسلامی پهنای باند با سرعت‌های مختلف به پیام‌رسان‌ها داده می‌شود که بخشی از خدمات به آنها است، به همین جهت باید نظارت بر آنها هم وجود داشته باشد. در طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی به صراحت عنوان شده است که باید پهنای باند پیام‌رسان‌های داخلی بیش از دو برابر پیام‌رسان‌های خارجی باشد؛ ضمن اینکه باید فعالیت گروه‌ها و کانال‌های موثر در این پیام‌رسان‌ها با دریافت مجوز صورت گیرد.»

اینطور که پورمختار گفته این طرح به جنبه حمایتی از پیام‌رسان‌های داخلی با هدف اعتمادسازی و صیانت از حقوق شهروندی، حریم خصوصی،‌ فرهنگ عمومی و امنیت ملی نوشته شده است.

لازم به توضیح است که نویسندگان این طرح عقیده‌ دارند که که فعالیت در اینترنت یک فعالیت پیام‌رسانی است. به همین دلیل این طرح به جز پیام رسان‌های بومی، به موارد مهمی مثل انتقال مدیریت گذرگاه اینترنت به نیروهای مسلح هم می‌پردازد. در ماده ۱۲ آن که مربوط به «صیانت از حریم داده‌ها» است می‌خوانیم:

«مرزبانی دیجیتال و دفاع سایبری از کشور و جلوگیری از بهره برداری غیر مجاز از داده‌های مجازی در درگاه‌های ورود و خروج پهنای باند کشور، با محوریت ستاد کل نیروهای مسلح، توسط مراجع ذی‌ربط انجام خواهد شد. حدود و ثغور وظایف با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب فرماندهی معظم کل قوا خواهد رسید.»

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.