about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

واکنش مدیر اپل به درخواست اوباما

فارس /تیم کوک ضمن اظهار نارضایتی از نابرابری های اجتماعی در سطح جهان، بر لزوم حفظ آزادی بیان تاکید کرده و گفت: اگر افراد صاحب مسئولیت از توان خود برای حفظ حریم شخصی استفاده نکنند، ما با خطر از دست دادن چیزی ارزشمند تر از پول مواجهیم. ما شیوه زندگیمان را به خطر می اندازیم. حریم شخصی مساله مرگ و زندگی است.

رابطه میان اوباما و مدیران شرکت های بزرگ فناوری در یک سال و نیم اخیر به علت افشاگری های ادوارد اسنودن و مشخص شدن همکاری های اطلاعاتی و جاسوسی دو طرف به ضرر امنیت و حریم شخصی کاربران تیره شده است. اپل، گوگل و دیگر شرکت های بزرگ که اعتماد کاربران را از دست داده اند به کدگذاری داده های انها روی آورده اند و این امر موجب نارضایتی اف بی آی و آژانس امنیت ملی آمریکا شده است که برای سرقت اطلاعات خصوصی کاربران با دشواری های بیشتری مواجه هستند.

این شرکت ها ظاهرا با تسهیل دسترسی مقامات اطلاعاتی و امنیتی به این داده ها مخالفت می کنند، اما کارشناسان می گویند هنوز هم راه هایی برای مشاهده داده های یاد شده وجود دارد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد