about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیریت شبکه اجتماعی وی‌کی به جریمه‌های سازمان روسکام نادزور واکنش نشان داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مدیریت شبکه اجتماعی وی‌کی (VK) جریمه‌های سازمان روسکام نادزور را اقدامی مخرب قلمداد کرد. نمایندگان شبکه اجتماعی وی‌کی اعلام کردند طی یک سال گذشته به‌علت عدم حذف محتوای ممنوعه ازجمله فیلم‌های بارگذاری شده از یوتیوب از سوی سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه جریمه‌شده‌اند. 

مدیریت وی‌کی گزارش داده این محتواها در سرور شبکه اجتماعی قرار ندارند، اما روسکام نادزور درصورتی‌که قوانین جاری روسیه را نقض کنند، درخواست حذف آن‌ها را دارد. این اقدام سازمان برای حذف چنین محتوایی و اعمال جریمه یک اقدام مخرب در رابطه با شبکه است. 

در گزارش وی‌کی گفته شده است:

وی‌کی دو جریمه به مبلغ 1.5 میلیون روبل به علت عدم حذف فراخوان‌های شرکت در تجمعات دریافت کرده است. یکی از آن‌ها بابت عدم حذف ویدیوهای یوتیوب اعمال شده است، تمام ویدئوها هنوز در این منبع در دسترس هستند. ما چنین اقداماتی را در رابطه با پلتفرم مخرب می‌دانیم، آن‌ها کاربران را در دسترسی برابر و عادلانه به اطلاعات محدود می‌سازند.

وی‌کی مدعی است دائما با انتشار محتوای جعلی در شبکه مقابله کرده و کاربران و شبکه‌های باتی را که پیام‌های انبوه ارسال می‌کنند مسدود می‌سازد و دسترسی به مطالبی را که ممکن است برای سلامت و امنیت مردم خطرآفرین باشند، محدود می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.