about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک مقام امنیت سایبری آمریکا که توسط دونالد ترامپ برکنار و اخراج شده بار دیگر از اتهامات مطرح‌شده توسط ترامپ و متحدانش درباره انتخابات، انتقاد کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان  ، کریس کربز مدیر سابق امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی و آژانس امنیت زیرساخت آمریکا که به‌خاطر گفتن اینکه "انتخابات 3 نوامبر ایمن‌ترین انتخابات در تاریخ ایالات‌متحده بوده" از سوی دونالد ترامپ اخراج شده است، روز جمعه در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس گفت: اتهامات مطرح‌شده از سوی ترامپ و متحدانش درباره تقلب گسترده در انتخابات، مسخره است.
وی افزود: این اتهام که ماشین‌های رأی‌گیری توسط کشورهای خارجی دستکاری‌شده است، کاملاً بی‌پایه و اساس است.
سیدنی پاول وکیل ترامپ که همین اواخر رابطه خود را با تیم حقوقی رئیس‌جمهور آمریکا قطع کرده است، این تئوری توطئه را مطرح کرده است که سامانه‌های انتخاباتی که در ونزوئلا ایجادشده، در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری به‌نفع جو بایدن عمل کرده است.
کربز افزود: همه آرا در ایالات‌متحده آمریکا در همین کشور شمارش‌شده است. هیچ شواهد و سند و مدرکی وجود ندارد که ماشین‌های رأی‌گیری توسط یک قدرت خارجی، دستکاری‌شده است. این‌ها تنها اتهامات مسخره‌ای هستند که مطرح‌شده است.
برخی رسانه‌های خبری اعلام کرده‌اند که جو بایدن نامزد دموکرات ریاست‌جمهوری موفق به کسب 306 رأی الکترال شده که این رقم بالاتر از 270 رأی الکترال لازم برای راهیابی به کاخ سفید است.
دونالد ترامپ نیز که پیش‌ازاین در پیامی توئیتری تأکید کرده است که به‌هیچ‌وجه امکان ندارد جو بایدن 80میلیون رأی کسب کرده باشد، این بار در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: بایدن فقط زمانی می‌تواند به‌عنوان رئیس‌جمهور وارد کاخ سفید شود که بتواند ثابت کنند آرای مضحک 80میلیونی‌اش با تقلب و اقدامات غیرقانونی به‌دست نیامده است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.