about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

واکنش ایران به حذف حساب کاربران ایرانی و روسی

یک مقام هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد بعد از ادعای شرکت‌ های فیس‌ بوک و توییتر مبنی بر حذف صدها حساب کاربری مرتبط با ایران و روسیه واکنش نشان داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رییس بخش مطبوعاتی هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، ادعای دو شرکت آمریکایی علیه ایران را «سوء استفاده» واشنگتن از بستر رسانه‌ های اجتماعی برشمرد. 

یک مقام هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد بعد از ادعای شرکت‌ های فیس‌ بوک و توییتر مبنی بر حذف صدها حساب کاربری مرتبط با ایران و روسیه  واکنش نشان داد .

به نوشته روزنامه «وال استریت ژورنال» «علیرضا میریوسفی» رییس بخش مطبوعاتی هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در این زمینه عنوان کرد: چنین ادعاهایی مضحک و بخشی از مجموعه اقدام‌ های آمریکا برای تغییر نظام در ایران است.

این مقام ایرانی در ادامه افزود: این اقدام‌ ها سوء استفاده از بستر رسانه‌ های اجتماعی است.

شرکت فیس‌ بوک بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) اعلام کرد صدها صفحه کاربری مرتبط با ایران و روسیه را از شبکه‌ های اجتماعی تحت مالکیتش از جمله فیس‌ بوک و اینستاگرام حذف کرده است (فیس‌ بوک و توییتر حساب کاربران ایرانی را حذف کردند).

بر اساس بیانیه این شرکت، ۶۵۲ صفحه که اصلیت ایرانی و روسی داشته‌ اند، به دلیل «رفتارهای هماهنگ نامعتبر» و تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا، از شبکه‌ های اجتماعی این شرکت حذف شده‌ اند. اسامی و مشخصات این صفحات اعلام نشده است.

این شرکت اعلام کرده که این حساب‌ های روسی و ایرانی رفتارهای مشابهی داشته‌ اند، اما هنوز هیچ ارتباطی میان آن‌ ها پیدا نشده است. حذف این صفحات بر اساس اطلاعات شرکت امنیت سایبری «فایر آی» صورت گرفته است.

همزمان، شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد ۲۸۴ حساب کاربری مرتبط با ایران را به حالت تعلیق درآورده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد