about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

لایحه2حزبی مجلس سنای ایالات متحده به دنبال تأسیس مرکز تحقیقاتی هوش مصنوعی اسرائیلی-آمریکایی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ مجلس سنای ایالات متحده در لایحه جدید خود قصد دارد یک مرکز تحقیق و توسعه هوش مصنوعی ایالات اسرائیلی-آمریکایی را با ادعای همکاری بیشتر 2جانبه در زمینه هوش مصنوعی و کمک به پیشرفت این حوزه مهم تأسیس کند.

مارکو روبیو (Marco Rubio)، سناتور جمهوری‌خواه فلوریدا، ماریا کانتول (Maria Cantwell)، سناتور دموکرات واشنگتن، مارشا بلکبرن (Marsha Blackburn)، سناتور جمهوری‌خواه اهل تنسی و جکی روزن (Jacky Rosen)، سناتور دموکرات نوادا، این لایحه 2حزبی را معرفی کردند.

طبق لایحه فوق، مبلغ 10 میلیون دلار سالانه و برای 5 سال آینده به منظور ساخت مرکز جدید تعلق می‌گیرد و دولت آمریکا بیش از 50 درصد هزینه‌های اجرای توافق‌نامه را تأمین نخواهد کرد.

در این لایحه آمده است :

«هدف این مرکز استفاده از تجربه، دانش و تخصص مؤسسات آموزش عالی و نهادهای بخش خصوصی در ایالات متحده و اسرائیل برای توسعه همکاری تحقیق و توسعه قوی‌تر در زمینه‌های یادگیری ماشینی، طبقه‌ بندی و تشخیص تصویر، تشخیص گفتار و پردازش زبان طبیعی است.»

سناتورها معتقدند که این مرکز به عنوان قطب تحقیق و توسعه قوی در زمینه هوش مصنوعی در بخش‌های دولتی، خصوصی و آموزشی در هر 2 طرف عمل خواهد کرد.

روبیو در بیانیه‌ای گفت :

«آمریكا و جهان، وقتی ما با اسرائیل به عنوان یك رهبر جهانی فن‌آوری و مهم‌ترین متحد در خاورمیانه مشاركت و همکاری داشته باشیم، بسیار سود می‌برند. من افتخار می‌کنم که این قانون را به منظور ایجاد روابط تحقیقاتی 2جانبه فعلی و بسیار موفق بین ایالات متحده و اسرائیل و همچنین کمک به هر 2 کشور برای جلو ماندن از تهدید فناوری که چین همیشه در حال رشد است، رهبری کنم.»

بلکبرن نیز در این خصوص مدعی شد :

«مقابله با افزایش روزافزون هوش مصنوعی در چین و بی‌ثبات کردن حضورش برای امنیت جهانی ضروری است. مرکز تحقیق و توسعه هوش مصنوعی آمریکا-اسرائیل تأییدی دوباره بر رابطه ما با قوی‌ترین متحد خود در خاورمیانه است و ظرفیت 2 جانبه ما را در تحقیق، توسعه و نوآوری فناوری‌های هوش مصنوعی تضمین می‌کند.»

روزن اظهار داشت :

«این مرکز برای حفظ برتری فن‌آوری و تقویت رقابت ما ضروری است و ایالات متحده باید هم اکنون برای کنترل سرعت سیستم‌های هوش مصنوعی اقدام کند. همانطور که کمیسیون امنیت ملی هوش مصنوعی به درستی اشاره کرد، استفاده از مزایای نوآوری متحدان برای پیروزی در دوره هوش مصنوعی حیاتی است. برای جلو ماندن در این مسیر، این قانون 2حزبی امکان همکاری بیشتر بین ایالات متحده و اسرائیل را با ایجاد مرکز اصلی فناوری‌های جدید و نوظهور هوش مصنوعی فراهم می‌کند. ما با هم می‌توانیم فناوری‌های هوش مصنوعی را توسعه دهیم تا امنیت ملی ما و روابط ایالات متحده و اسرائیل تقویت شود. من از سناتورها روبیو، کانتول و بلکبرن برای رهبری در این قانون تشکر می‌کنم.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.