about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

عربستان یک واحد جدید دیجیتالی در دیوان محاسبات این کشور در راستای چشم‌انداز سند 2030 تشکیل داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ "دکتر حسام بن عبدالمحسن الأنقاری" رئیس دیوان محاسبات عربستان از تصمیم به ایجاد یک واحد اداری در این دفتر با عنوان "وحدة التحوّل الرقمي" (واحد تحول دیجیتالی) باهدف دستیابی و رشد در خدمات و روش‌های دیجیتالی در راستای سند چشم‌انداز  2030 عربستان سعودی به مردم این کشور خبر داد.

از وظایف این دفتر می‌توان به انجام وظایف برنامه‌ریزی مربوط به ابتکارات و اقدامات تحول دیجیتال و حمایت از توسعه مدل‌های تجاری، تغییر جهت الگوها به مدل‌های دیجیتالی و هوشمند و اتخاذ ابزاری برای تجزیه‌وتحلیل داده‌های بزرگ و هوش مصنوعی و نظارت بر رویه‌ها و اجرای پروژه‌های دیجیتال اشاره کرد.

این تصمیم هم‌زمان با برگزاری هفدهمین نشست هم‌اندیشی سالانه دیوان محاسبات عربستان با موضوع "مستقبل العمل الرقابي الحكومي، في ظل التحول الرقمي والذكاء الاصطناعي" (آینده کار نظارت بر دولت ، با توجه به تحول دیجیتال و هوش مصنوعی) از راه دور برگزار می‌شود.

این برنامه با مشارکت اداره اطلاعات و هوش مصنوعی عربستان سعودی، با مشارکت تعدادی از شاهزادگان ، تعدادی از وزرا و گروهی از متخصصان مربوطه برگزار می‌گردد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.