about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک محقق امنیت سایبری فاش کرده به دلیل اختلال در یک ویژگی واتس‌اپ، شماره تماس کاربران در جستجوی گوگل مشخص‌شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، واتس‌اپ ادعا می‌کند اختلالی را برطرف کرده که شماره موبایل کاربران را درنتیجه جستجوی گوگل نشان می‌دهد.

طبق گزارشی جدید این اختلال پس ‌ازآن برطرف شد که «آتول جایارم» یک محقق امنیت سایبری فاش کرد شماره تلفن کاربران واتس‌اپ که از ویژگی Click Chat استفاده کرده‌اند، در جستجوی گوگل مشخص‌شده است.

این ویژگی به کاربران گوگل اجازه می‌دهد در یک متن ساده لینکی با شماره تماس خود بسازد. به گفته این محق امنیتی ازآنجاکه این لینک‌ها robot.txt file در سرور خود ندارند، نمی‌توانند از دسترسی بات گوگل یا موتور جستجوهای دیگر به لینک‌ها جلوگیری کنند.

طبق گزارش موجود حدود ۳۰۰ هزار شماره تماس درنتیجه جستجوی گوگل فاش شده و هر فردی با جستجوی site:wa.me. می‌تواند آن‌ها را بیابد.

البته به نوشته تک کرانچ این نخستین بار نیست که باگ مذکور فاش شده است. وب‌سایت WaBetaInfo نیز در ماه فوریه ۲۰۲۰ به این اختلال اشاره کرد.

هرچند در حال حاضر به نظر می‌رسد این اختلال برطرف شده اما همچنان یک شکاف امنیتی بزرگ است که حداقل طی چند ماه گذشته وجود داشته است.

فیس‌بوک اعلام کرده هم‌اکنون مشغول حل این مشکل است و شماره تماس‌هایی که محقق امنیتی کشف کرده قدیمی هستند.

در سال ۲۰۱۸ میلادی فیس‌بوک اجازه جستجوی افراد بر اساس شماره تماس آن‌ها را لغو کرد. واتس‌اپ هم کنون مشغول اتخاذ اقداماتی است تا امنیت چت را ارتقا دهد و به همین منظور به کاربران اجازه می‌دهد دعوت به چت های گروهی از سوی افراد ناشناس یا شماره تماس‌های خاص را مسدود کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد