about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شواهد نسخه‌های بتای جدید واتس‌اپ نشان می‌دهد که این پیام‌رسان درحال کار روی قابلیت نام کاربری برای کانال‌هاست.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ کپی‌کردن ایده‌ها در دنیای فناوری امر رایجی است. پیام‌رسان‌هایی مثل تلگرام و سیگنال مدت‌هاست که قابلیت استفاده از نام کاربری را فراهم کرده‌اند. حالا نوبت به واتس‌اپ رسیده است که این ویژگی را در اختیار کانال‌ها قرار دهد تا به‌اشتراک‌گذاری آن‌ها آسان‌تر از قبل شود.

وب‌سایت معتبر WABetaInfo در مطلب جدیدی می‌گوید شواهد توسعه قابلیتی برای اطلاق نام کاربری به کانال‌ها را مشاهده کرده است تا یافتن آن‌ها ساده‌تر شود و راحت‌تر بتوانید کانال‌ها را به اشتراک بگذارید. احتمال داده می‌شود که این قابلیت از طریق یک لینک سفارشی در اختیار کانال‌ها قرار بگیرد و این لینک نقش نام کاربری را داشته باشد.

آزمایش قابلیت نام کاربری برای کانال‌های واتس‌اپ
افرادی که در برنامه بتای واتس‌اپ اندروید حضور دارند، هنوز این ویژگی تازه را مشاهده نکرده‌اند، اما شواهد مربوط به آن توسط WABetaInfo رؤیت شده است. در جدیدترین بتای این پیام‌رسان با شماره 2.23.24.17 می‌توان دید که واتس‌اپ روی ویژگی نام کاربری برای کانال‌ها کار می‌کند.

این آپدیت هر زمان که در اختیار عموم قرار داده شود، کار پیداکردن کانال‌ها را بسیار آسان‌تر می‌کند و بعد حتی می‌توان لینک نام کاربری آن‌ها را در سایر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. اگرچه این قابلیت خیلی دیر به واتس‌اپ اضافه می‌شود، اما همچنان اضافه‌شدن آن مایه خوشحالی است. فعلاً مشخص نیست که چه زمانی می‌توانیم منتظر عرضه عمومی این قابلیت در نسخه پایدار واتس‌اپ باشیم.

با توجه به اینکه رقابت در دنیای پیام‌رسان‌ها بسیار داغ شده است، همه پلتفرم‌ها در تلاشند تا با ارائه قابلیت‌های جدید و تغییرات گوناگون کاربران فعلی خود را حفظ کرده و کاربران بیشتری را جذب نمایند. تلگرام به‌عنوان یکی از رقبای اصلی واتس‌اپ، سخت در تلاش است تا هرچه سریع‌تر به‌سمت تبدیل‌شدن به یک شبکه اجتماعی حرکت کند. این شرکت اخیراً قابلیت Giveaways را معرفی کرد تا قرعه‌کشی میان کاربران یک کانال برای اهدای جایزه آسان‌تر شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد