about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرها با استفاده از شکافی در پیام‌رسان واتس‌اپ، نرم‌افزار جاسوسی متعلق به رژیم صهیونیستی را روی موبایل کاربران نصب‌کرده‌اند که این نرم‌افزار با یک تماس واتس‌اپی روی موبایل نصب می‌شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شکافی در اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ به هکرها اجازه داده یک نرم‌افزار جاسوسی تجاری متعلق به رژیم صهیونیستی را روی موبایل تعدادی از کاربران نصب کنند.

واتس‌اپ اعلام کرده در اوایل ماه می متوجه شده هکرها می‌توانند با نصب یک نرم‌افزار نظارتی روی آیفون و دستگاه‌های اندروید از کاربران جاسوسی کنند. این نرم‌افزار جاسوسی با یک تماس در واتس‌اپ روی موبایل فرد موردنظر نصب می‌شود.

شرکت NSO متعلق به رژیم صهیونیستی این نرم‌افزار جاسوسی را توسعه داده است. یکی از دلالان تجهیزات جاسوسی به فایننشال تایمز گفته حتی اگر کاربر به تماس واتس‌اپی پاسخ ندهد، بازهم نرم‌افزار مذکور روی دستگاه او نصب می‌شود. همچنین شماره تلفن مربوط به این تماس از فهرست تماس‌های کاربر خودبه‌خود حذف می‌شود.

این در حالی است که واتس‌اپ به تازگی تحقیقات خود درباره این شکاف امنیتی و کاربران قربانی این نرم‌افزار جاسوسی را آغاز کرده است. روز یکشنبه هفته جاری پس‌ازآنکه موبایل یکی از وکلای حقوق بشر هدف این نرم‌افزار واقع شد، مهندسان واتس‌اپ به‌سرعت شکاف امنیتی موجود در پیام‌رسان را برطرف کردند.

به‌هرحال واتس‌اپ اعلام کرده تیمی از مهندسان در سانفرانسیسکو و لندن به‌طور مداوم مشغول فعالیت بودند تا این شکاف امنیتی را ترمیم کنند. در بیانیه این شرکت آمده است:

این حمله تمام نشانه‌های مربوط به فعالیت‌های شرکتی را دارد که با دولت‌ها و سازمان‌های جاسوسی همکاری می‌کند. این نرم‌افزارها موبایل کاربر را کنترل می‌کنند. همچنین به گفته یک منبع آگاه واتس‌اپ این اختلال را هفته گذشته به وزارت دادگستری ایالات‌متحده آمریکا گزارش کرده است.

به‌هرحال مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین محصول جاسوسی شرکت NSO ( متعلق به رژیم صهیونیستی) Pegasus نام دارد و می‌تواند به‌طور خودکار میکروفون و دوربین موبایل فرد مورد نظر را روشن کند، ایمیل‌های او را بررسی کند و اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی وی را جمع‌آوری کند. بسیاری از دولت‌ها از این نرم‌افزار جاسوسی استفاده می‌کنند.

این حمله در حالی اتفاق افتاده که بیش از ۱.۵ میلیارد نفر در جهان از واتس‌اپ استفاده می‌کنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.