about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پیام رسان واتساپ گزارش داده که در ماه می، حساب کاربری ۱.۹ میلیون هندی را مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پلتفرم واتساپ یکی از پرکاربردترین بستر‌های پیام رسان در دنیا است. میلیارد‌ها هندی از واتساپ برای پیام رسانی، پرداخت و حتی برقراری ارتباط با مشاغل استفاده می‌کنند. با این حال، اخیرا واتساپ کاربران هندی زیادی را مسدود کرد.

گزارش واتساپ نشان می‌دهند که در ماه می ۲۰۲۲، پلتفرم واتساپ ۱.۹ میلیون حساب کاربری را مسدود کرده است. طبق گفته این شرکت این کاربران از ابزار‌های تشخیص و ردیابی خاصی استفاده می‌کرده اند.

صاحبان حساب‌هایی که مسدود شده‌اند می‌توانند درخواست تجدیدنظر داشته باشند، اما واتساپ به ندرت درخواست آن‌ها را می‌پذیرد. به عنوان مثال از ۳۰۳ درخواست تجدیدنظر که در ماه مه ۲۰۲۲ ارائه شده، تنها ۲۳ حساب توسط واتساپ بازیابی شده است.

چگونه از مسدود کردن حساب کاربری واتساپ جلوگیری کنیم؟
برای مسدود نشدن و حفظ حساب واتساپ از برنامه‌های شخص ثالث مانند WhatsApp GB یا WhatsApp Plus استفاده نکنید. در واتساپ هرگز ویروس، بدافزار، هرزنامه یا اخبار جعلی ارسال نکنید. از انجام کار‌هایی که باعث بلاک شدن توسط دیگران می‌شود خودداری کنید و از واتساپ برای ارسال پیام به افراد موجود در مخاطبین خود استفاده کنید. با رعایت این چند مورد، حساب واتساپ شما حذف نخواهد شد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد