about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

واتساپ قرار است سیستمی را ایجاد کند که پیام‌های ناپدید شده پس از مدت‌های طولانی نیز حفظ شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، سیستم پیام رسان متا، واتساپ در حال سرویس دهی به عملکردی است که به مشتریان امکان می‌دهد پیام‌های ناپدید شده را پس از انقضای آن‌ها نیز حفظ کنند.

به گزارش wabetainfo، به زودی پیام‌های ناپدید شده را می‌توان در یک محل کاملاً جدید به نام "پیام‌های نگهداری‌شده" (Maintained messages) حفظ کرد و همه افراد حاضر در مکالمه می‌توانند از این بخش استفاده کنند. هنگامی که پیام‌های ناپدید شده در یک مکالمه خاص روشن می‌شوند، نمی‌توان آن‌ها را ستاره دار کرد، اما می‌توان آن‌ها را حفظ کرد.

باید اشاره کرد که در این قابلیت جدید، واتساپ به مدیران گروه اجازه می‌دهد این ویژگی را محدود کنند، بنابراین احتمالاً تنظیمات حریم خصوصی جدیدی وجود خواهد داشت که به مدیران گروه اجازه می‌دهد تا توانایی حفظ پیام ناپدید شدن را تغییر دهند. گزارش‌ها بیان می‌کنند که این قابلیت هنوز در حال رشد است و در حال حاضر در دسترس هیچ کاربری نیست. همچنین مشخص نیست که چه زمانی این قابلیت برای آزمایش‌کنندگان راه‌اندازی می‌شود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.