about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل و کامرون در طول 60 سال گذشته با یکدیگر رابطه نزدیک داشته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امنیت ریاست جمهوری کامرون از فناوری نظارتی تا پرسنل امنیتی کاملاً وابسته به شرکت‌های اسرائیلی است.

اسرائیل و کامرون در طول 60 سال گذشته و از زمان استقلال این کشور آفریقای مرکزی در سال 1960 به مدت 60 سال با یکدیگر رابطه نزدیک داشته‌اند.

پُل بیا (Paul Biya)، رئیس جمهور کنیا – که یکی از طولانی‌ترین دوره‌های ریاست جمهوری را در آفریقا دارد – از سال 1982 به قدرت رسیده است. وی از زمان کودتای تقریباً موفقیت‌آمیز در سال 1984 در رابطه با سرویس اطلاعاتی فرانسه بسیار محتاط بوده است.

به گفته «TheAfricaReport»، یکی از توصیه‌های آمریکا این بود که بیا به خاطر نیازهای امنیتی كشورش به اسرائیل روی آورد. ترکیب تخصص امنیتی و فناوری نظامی اسرائیل به حفظ قدرت او در 38 سال گذشته کمک کرد.

کارشناسان معتقدند که از زمان شکل‌گیری رژیم صهیونیستی در سال 1948، تمرکز اصلی آن بر توسعه توانایی‌های پیشرفته نظامی بوده است. بنابراین، سرمایه‌گذاری بسیار زیادی در توسعه یک سازمان نظامی و دفاعی قدرتمند از جمله فناوری و تخصص انجام داد.

به گزارش «Analyticstraining»، علیرغم جمعیت اندک 8.7 میلیون نفره، اسرائیل به عنوان یک ابرقدرت نظامی و امنیت سایبری محسوب می‌شود. الجزیره مدعی شد که علاوه بر کامرون، چاد، نیجر، مالی و نیجریه مشتری‌های تخصص نظامی و ضدتروریسم و سخت‌افزار اسرائیل هستند.

پس از آغاز روابط بیا با اسرائیل، مأموران سابق آژانس اطلاعاتی و پرسنل نظامی رژیم صهیونیستی برای تغییر وضعیت امنیتی کامرون تلاش کردند. کارشناسان امنیتی اسرائیل گردان مداخله سریع، یک گروه نیروی نظامی نخبه و یگان رزمی نظامی نیروهای مسلح کامرون را ایجاد کردند که مستقیماً به رئیس جمهور گزارش می‌دهد. بنابر ادعای صدای آمریکا، این واحد نقش مهمی در جنگ علیه گروه تروریستی بوکوحرام در منطقه بازی کرده است.

اسرائیلی‌ها همچنین فناوری‌هایی را با هدف توانمندسازی رئیس جمهور در رهگیری ارتباطات تلفنی و الکترونیکی در یائونده (Yaounde)، پایتخت کامرون ایجاد کردند.

«MiddleEastMonitor» گزارش داد که بیا حتی از واحدهای امنیتی و نظامی ویژه آموزش دیده به‌وسیله شرکت‌های امنیتی اسرائیلی برای متوقف کردن معترضان به قوانینش استفاده کرده است. به گزارش دیده‌بان حقوق بشر (Human Rights Watch)، مناطق انگلیسی زبان کامرون سال‌ها در معرض تعصب و تبعیض مقامات و دولت بوده و همین امر موجب اعتراضاتی به دولت و سیاست‌های بیا بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.