about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش ایسنا، نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، جالب این است که وزارت امور خارجه آمریکا هرگز خودش را برای ساخت یک حساب کاربری برای هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق این کشور به زحمت نینداخته است. به علاوه کارمندان کلینتون نیز از قانون ثبت فدرال که کارمندان دولت را ملزم به حفظ و نگهداری نامه‌نگاری‌ها و مکاتبات در سرورهای وزارتی و سازمانی می‌کند، تبعیت نکرده‌اند.

نامه‌ها و ایمیل‌های مقامات فدرال به عنوان اموال دولتی تلقی می‌شوند و باید در بخش دولتی ذخیره شوند نه در ایمیل‌های شخصی تا بتوان از آن‌ها در آرشیو‌های ملی استفاده کرد.

دو ماه پیش در واکنش به بازرسی جدید ثبت فدرال وزارت امور خارجه آمریکا، مشاوران کلینتون مجبور به تجزیه و تحلیل هزاران ایمیل شخصی شدند. درنتیجه این اقدام معاون‌های کلینتون 55 هزار صفحه ایمیل را به مقامات ارائه کردند.

نیک مریل، سخنگوی کلینتون از اقدام‌ وی برای استفاده از حساب‌ کاربری شخصی دفاع کرده و گفت: ازآنجایی‌که کلینتون با مقامات وزارت خارجه دیگر کشورها با ایمیل‌های دولتی‌شان مکاتبه‌ کرده، انتظار داشته تا این مکاتبات ثبت شوند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.