about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک یک آیفون دیگر توسط پلیس آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ پلیس برای این کار از یک متخصص کمک گرفت و موفق شد، قفل گوشی آیفون یادشده را بشکند. اپل تابه‌حال علیرغم فشارهای قضایی زیر بار باز کردن قفل آیفون حتی در صورت دریافت حکم دادگاه نیز نرفته است.

هک کردن گوشی iPhone 5s در این پرونده توسط پلیس نشان می‌دهد که مقامات آمریکایی برای رسیدن به هدف خود به پیمانکاران ثالث روی آورده‌اند و از همکاری اپل قطع امید کرده‌اند.

البته اپل درگوشی‌های جدیدتر فناوری رمزگذاری خود را تقویت کرده و تاکنون خبری در مورد هک کردن موفق گوشی آیفون 6 منتشرنشده است.

گوشی آیفون هک شده متعلق به آپریل جیس همسر مایکل جیس بازیگر سابق آمریکایی است. مایکل جیس متهم به تیراندازی به همسر خود و کشتن وی در می سال 2014 است.

انتظار می‌رود بررسی اطلاعات گوشی هک شده به تعیین تکلیف نهایی این پرونده کمک کند. ظاهراً هک کردن این گوشی کار چندان دشواری نبوده، زیرا سیستم‌عامل iOS 8 در مقایسه با iOS 9 از سیستم رمزگذاری ساده‌تری برخوردار است.

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.