about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

انتشار شده در تاریخ

هک گوشی آیفون توسط نوجوان آمریکایی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک هکر 18 ساله آمریکایی در ایالت آریزونا لینکی در توییتر ایجاد کرد که با کلیک روی آن شماره 911 مرکز فوریت‌های پلیسی آمریکا به‌طور خودکار شماره‌گیری می‌شود. این کار فقط با گوشی‌های آیفون انجام می‌گیرد. پلیس آریزونا که در یک‌شب و تنها ظرف چند دقیقه چندین تماس تلفنی داشت به این قضیه مشکوک شد و پس از انجام تحقیقات، سرنخ‌ها به یک نوجوان 18 ساله رسید.
وی پس از بازجویی در اعترافات خود گفت این برنامه را با استفاده از باگی که از دوستش یاد گرفته بود روی کد جاوا اسکریپت نوشته که فقط روی گوشی‌های آیفون اجرا می‌شود. گرچه این نوع هک و کار این هکر مسئله چندان جدی نبود اما هکرهای زیادی هستند که با استفاده از باگ‌های موجود در این گوشی‌ها می‌توانند به اقدامات پیچیده‌تری دست بزنند که دراین‌بین مراکز فوریت‌ها بیشتر دستخوش این‌گونه حملات قرار می‌گیرند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/22 - 08:01- هوش مصنوعي

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

چینی‌ها ادعای جسورانه‌ای مطرح کرده‌اند و از ساخت یک جنگنده نسل ششمی با استفاده از هوش مصنوعی خبر داده‌اند.

استفاده
1404/02/22 - 07:57- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی شما را در محل کار تنبل نشان می‌دهد

سه تحلیلگر تجاری در دانشگاه دوک متوجه شدند افرادی که از اپ هوش مصنوعی در محل کارشان استفاده می‌کنند به نظر همکارانشان تنبل‌تر و کم‌فعالیت‌تر از افرادی هستند که آن را به کار نمی‌برند.

اگر
1404/02/22 - 07:52- هوش مصنوعي

اگر بشریت در خطر باشد، کدام رهبر هوش مصنوعی انتخاب می‌شود؟ ایلان ماسک یا سم آلتمن

اخیراً سم آلتمن از مدل گروک پرسید اگر سرنوشت بشریت در خطر باشد، آیا او باید هدایت پیشرفت هوش مصنوعی را به عهده بگیرد یا ایلان ماسک.