about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رمزگذاری بسیاری از اطلاعات براساس رمزنگاری با کلیدهای عمومی انجام می شود که بر قاعده ساده ای متکی هستند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اطلاعات شما شاید در حال حاضر از حملات کوانتومی در امان باشد، اما احتمالاً زمان آن فرا رسیده تا برای وقتی که کامپیوترهای کوانتومی از قابلیت دور زدن مکانیزم های رمزگذاری های امروزی بهره مند می شوند آماده باشیم.

در حال حاضر، رمزگذاری بسیاری از اطلاعات براساس رمزنگاری با کلیدهای عمومی انجام می شود که بر قاعده ساده ای متکی هستند: چند مسئله ریاضی مثل فاکتور کردن اعداد بزرگ در اعداد اول که کاری سخت برای کامپیوترهای معمولی به حساب می آید. اما نوعی الگوریتم متفاوت به نام «الگوریتم شور» (Shor) وجود دارد که با کمک یک کامپیوتر کوانتومی، این محاسبات را به راحتی انجام می دهد.

بنابراین طبیعی است که محققان حالا به دنبال راه هایی باشند تا بتوانند استراتژی های رمزنگاری امروزی بر اساس کلیدهای عمومی را از حملات کوانتومی مصون نگه دارند. لیلی چِن، ریاضی‌دان و مدیر انستیتو ملی استانداردها و تکنولوژی های رمزنگاری می گوید: «برای رمزنگاری با کلیدهای عمومی، خسارت وارده از سوی کامپیوترهای کوانتومی مصیبت بار خواهد بود. ما باید به دنبال مقاومت کوانتومی برای این سیستم های رمزگشایی باشیم.»

حملات کوانتومی

کامپیوترهای کوانتومی، پردازنده هایی هستند که بر اساس قوانین مکانیک کوانتومی با یکدیگر تعامل دارند. اگرچه این تکنولوژی هنوز در ابتدای مسیر است اما کامپیوترهای کوانتومی پتانسیل های فراوانی برای حل مشکلاتی دارند که کامپیوترهای کلاسیک قادر به حل شان نیستند. پردازش بر اساس الگوریتم شور ممکن است زودتر از هر راهکار دیگری از راه برسد؛ اما آمادگی برای دورنمای پسا-کوانتومی نیازمند کارهای بیشتر نسبت به دانلود صرف یک پچ است.

چن می گوید «در نسل پیش، تقریباً 20 سال طول کشید تا کلیدهای عمومی رمزنگاری برای استفاده مردم منتشر شوند. می توانیم از این هم بهتر کار کنیم، اما در هر صورت مدتی زمان می برد.» انستیتوی مورد اشاره قصد دارد استانداردهای کوانتومی را در آینده نزدیک جایگزین استانداردهای فعلی کند.

بعد از یک فراخوان عمومی، آنها 69 الگوریتم دریافت کردند که می توانند در برابر حملات کوانتومی مقاوم باشند. حالا کافی است تمام آنها در برابر حملات کلاسیک و کوانتومی مقاومت سنجی شوند و امید است تا سال 2022 الی 2023 میلادی، پی سی های معمولی از این حملات مصون باشند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.