about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک کردن گروه های حقوق مدنی توسط دولت چین

تهیه این گزارش 4 سال به طول انجامیده است و در آن محققان با بسیاری از سازمان های جامعه مدنی در ارتباط بوده اند. بررسی های انجام شده بر روی شبکه های این سازمان ها نشان می دهد که اکثریت آنها توسط بد افزارهای مخرب مورد حمله سایبری قرار گرفته و اطلاعات مربوطه به دست هکرهای دولتی چین افتاده است.
گروه های مورد مطالعه به طور کامل مشخص نشده اند اما از میان آنها می توان به دو سازمان حقوق بشر که بر روی مسائل حقوق چینی فعالیت دارند، پنج سازمان حقوق بشر مستقر در تبت و دو سازمان دیگر که در مورد مشکلات مختلف حقوق بشر در بسیاری از کشورها مشغول به فعالیت می باشند اشاره کرد.
در ادامه این گزارش بیان شده است که هکرهای دولتی چین از ابزارهای مانند Cyberspark و Url query برای نظارت بر آسیب پذیری های وب سایت های سازمان های مذکور استفاده کرده و نحوه فعالیت کارکنان را به سرقت بردند. آنها همچنین از طریق آسیب پذیری فلش پلیر که با کد شناسه CVE-2012-5054 شناخته می شود کاربران این وب سایت ها را در معرض خطر قرار داده اند. این پژوهشگران همچنین دریافتند نرخ تشخیص ویروس برای آنتی ویروس ها راه حل ناامید کننده ای بوده، چرا که درصد شناسایی ویروس ها زیر 50 درصد عنوان شده است.
بسیاری از کشورهای دیگر نیز فراتر از مرزهای چین، تحت تاثیر این حملات سایبری قرار گرفته اند. کانادا یکی از این کشورهاست که حملات بدافزارهای مخرب از آدرس IP های چینی نشات گرفته است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.