about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مطابق اخبار جدید، به نظر می‌رسد هکرها به روش تازه‌ای جهت هک کردن پسورد دست پیداکرده‌اند و آن گوش دادن به صدای تایپ کردن کاربران است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هک کردن پسورد می‌تواند به روش‌های متنوعی انجام شود. یکی از معمول‌ترین راه‌ها، آن است که کاربر از پسوردهای قابل حدس و غیرپیچیده ای استفاده کرده باشد و این‌گونه هکرها می‌توانند بدون کوچک‌ترین زحمتی پسورد وی را به دست بیاورند.

روش‌های پیچیده‌تری نیز برای هک کردن پسورد وجود دارد؛ ازجمله فیشینگ که هکرها در آن وب‌ سایتی شبیه به وب‌سایت اصلی می‌سازند و زمانی که کاربر اطلاعات خود را در وب‌سایت جعلی وارد می‌کند، تمامی این اطلاعات توسط هکرها سرقت می‌شود.

به نظر می‌رسد اخیراً هکرها برای سرقت پسورد کاربران به روش تازه‌ای دست‌یافته‌اند و آن گوش دادن به صدای تایپ کردن کاربران است. در مطالعه‌ای که اخیراً توسط دانشگاه کمبریج انگلستان و دانشگاه لینشوپینگ سوئد انجام‌شده، به نظر می‌رسد هکرها می‌توانند نحوه تایپ کردن شما را کشف کنند و از این طریق نیز ممکن است به پسورد شما دسترسی پیدا کنند.

به نظر می‌رسد این روش بهترین روش برای هک کردن پسورد نباشد، زیرا با توجه به تحقیق انجام شده، به نظر می‌رسد الگوریتم مورد استفاده در این روش تنها موفق به حدس 31 مورد از بین 50 مورد آن هم در 10 بار تلاش شده است. ممکن است پسوردهای طولانی‌تر چالش‌های بزرگ‌تری برای این روش هک هستند؛ بااین‌حال همین پسوردها نیز ممکن است با به‌کارگیری این روش هک شوند.

هکرها با استفاده از این روش، می‌توانند پسوردهای تایپ‌شده درگوشی‌های هوشمند یا تبلت ها را نیز با استفاده از موج صوتی تولید شده از برخورد انگشتان کاربر با صفحه نمایش که به میکروفن دستگاه منتقل می‌شود، به دست بیاورند. لازم به ذکر است؛ این اقدام نیازمند آن است که هکرها گوشی هوشمند را به بدافزارها آلوده کرده و به میکروفن آن دسترسی داشته باشند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.