about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک و سرقت خودروی تسلا مدل ایکس در چند دقیقه

همانند بسیاری از خودروهای موجود، تسلا مدی ایکس به فناوری‌های پیشرفته‌ای مجهز شده، اما اخیرا گروهی از محققان امنیتی ظرف ۲ دقیقه توانستند این خودرو را هک کرده و به سرقت ببرند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ ویدیویی که اخیرا توسط محققانی دانشگاه KU Leuven در یوتیوب منتشر شده، نشان می‌دهد که چگونه این محققان توانستند ظرف چند دقیقه با خودروی تسلا مدل ایکس نفوذ کرده و کنترل آن را در دست بگیرند. در این اقدام، از ضعف در سیستم ارتباطی بلوتوثی خودرو و ریموت دزدگیر استفاده شد.
نکته جالب توجه اینجاست که ابزار مورد نیاز برای نفوذ به خودروی تسلا مدل ایکس، تنها ۲۰۰ دلار قیمت دارد و محققان توانستند با بهره‌گیری از یک Raspberry Pi، این خودرو را تحت کنترل درآوردند. در این شیوه، ظرف چند ثانیه ریموت دزدگیر خودرو توسط این گروه هک شد و با استفاده از اطلاعاتی از این دزدگیر به دست آمد، محققان توانستند این شاسی بلند را روشن کرده و رانندگی کنند.

اما جای هیچگونه نگرانی برای دارندگان تسلا مدل ایکس نیست چراکه محققان KU Leuven، اطلاعات مربوط به آسیب‌پذیری مربوط به را در اختیار تسلا قرار دادند و این شرکت نیز با عرضه یک بروزرسانی توانست این مشکل را برطرف کند.
این اولین باری نیست که خودروهای تسلا توسط محققان و هکرها، هک می‌شوند و پیشتر نیز دو بار این اتفاق مشاهده شد. خودروهای تسلا از جذابیت‌های بالایی برای محققان و کارشناسان حوزه امنیت برخوردارند و از این رو، بیشتر از سایر محصولات مورد هدف قرار می‌گیرند.
البته تسلا نیز پیشتر اعلام کرد به افرادی که بتوانند آسیب‌پذیری‌هایی را در محصولات این شرکت شناسایی و گزارش کنند، جوایز ۵۰۰ یا حتی ۹۰۰ هزار دلاری اختصاص خواهد داد. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا نیز اخیرا اعلام کرد که از سیستم تایید هویت دومرحله‌ای برای برخی از اپلیکیشن‌های به‌کاررفته در خودروهای این شرکت استفاده کرده تا امنیت محصولات خود را ارتقا دهد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.