about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک وب‌سایت‌های نیروی هوایی آمریکا

دو روز پیش، گروهی از هکرهای سوری که ادعا می‌کنند حامی بشار اسد رییس‌جمهور قانونی کشور سوریه هستند، وب‌سایت ارتش آمریکا را هک کردند. روز گذشته نیز گروهی دیگر از هکرها که مدعی طرفداری از فلسطین اشغالی هستند دو تا از وب‌سایت‌های زیرشاخه وب‌سایت نیروی هوایی آمریکا را هک کردند. هک کردن این وب‌سایت‌ها در زمانی صورت می‌گیرد که اخیراً رییس‌جمهور آمریکا درخواست افزایش قدرت سایبری آمریکا را داده است.
این گروه هکری که ادعا می‌کند طرفدار فلسطین است از حمله سایبری نوع deface یا برهم زدن ظاهر وب‌سایت استفاده کرده است.
پس از هک کردن وب‌سایت موردنظر، هکرها پیامی را بر روی صفحه اصلی وب‌سایت‌های هک شده منتشر کردند و در آن آمریکا و رژیم صهیونیستی را «رژیم کودک‌کش» نامیدند.
"مخاطب این پیام دولت آمریکا است: همان‌طور که انتظار می‌رفت شما شکست‌خورده‌اید. ما برای مدت‌زمانی طولانی قوانین ناعادلانه شما را دیده‌ایم. شما از قوانین حقوق بشر سوءاستفاده کرده‌اید و هزاران انسان بی‌گناه را کشته‌اید. شما از اسراییل دفاع می‌کنید تا فلسطینی‌های بی‌گناه را در نوار غزه به قتل برساند، خانه‌ها و مساجد را بمباران کند. مردم بی‌گناه را در عراق و نوار غزه بازداشت می‌کنید و از قدرت رسانه‌ای برای توجیه کردن دروغ‌ها و اعمال غیراخلاقی‌تان استفاده می‌کنید. حالا نوبت ماست تا واکنش نشان دهیم. ما بی‌عدالتی‌ها را فراموش نمی‌کنیم. ما ظلم را فراموش نخواهیم کرد. ما نمی‌بخشیم، ما فراموش نخواهیم کرد. منتظر ما باشید. شما باید منتظر ما باشید."
تصویر deface شده وب‌سایت را در زیر می‌بینید:

 

هکرها ادعا می‌کنید که به بانک اطلاعات و اطلاعات حساس وب‌سایت دسترسی پیداکرده‌اند. بااین‌وجود هنوز مشخص نیست که هکرها به اطلاعات حساس دسترسی پیداکرده‌اند یا نه؟

این گروه قبلاً نیز اطلاعات کارت‌های بانکی ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هک کرده و به سرقت برده بودند. هم‌چنین این گروه پیش‌تر وب‌سایت رسمی اداره پلیس شهرستان‌های آمریکایی پیات (Piatt) و وین (Wayne) را هک کرده بودند. پس از هک کردن وب‌سایت رسمی اداره پلیس شهرستان وین، هکرها اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور کارکنان اداره پلیس این شهرستان را به سرقت بردند.
در زمان انتشار این خبر وب‌سایت‌های زیرشاخه هک شده وب‌سایت نیروی هوایی آمریکا توسط مسئولان سایت خاموش شده‌اند.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.