about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

هک موسسات مالی؛ مانور مشترک انگلستان و آمریکا

گروهی از هکرها که طبقه نخبگان هکری را تشکیل می‌دهند از جانب نهادهای امنیتی انگلستان مأمور انجام حملات هکری علیه نهادهای مالی و پولی انگلیس شده‌اند و گزارش این کار را به بانک مرکزی این کشور ارائه می‌دهند.
بسیاری از مؤسسات مالی بزرگ انگلیسی و ارائه‌دهندگان خدمات دریافت و پرداخت، از ابتدای سال جاری هدف حملات مکرر این گروه هکری قرارگرفته‌اند و بعد از حملات این هکرها حفره های امنیتی جدیدی در سامانه‌های مالی و بانکداری انگلیس پدیدار شده است. این گروه از هکرها مدعی هستند که کار آنها بر اساس اصول و موازین قانونی و اخلاقی در حال انجام است و تنها برای کمک به مؤسسات مالی و اعتباری و سیستم بانکی این کشور به جهت بهبود ساختار دفاعی است.
البته دامنه فعالیت این هکرها تنها به سامانه نرم‌افزاری محدود نمی‌شود و آنها تلاش‌هایی را نیز برای نفوذ به ساختار امنیت فیزیکی نیز انجام می‌دهند. نفوذ به ساختمان مرکز داده‌های بانک‌های انگلیسی، یکی ازاین‌گونه فعالیت‌ها است. لازم به ذکر است که پرداخت هزینه‌های عملیات بر عهده خود بانک است و این عملیات با حمایت دولت در حال انجام است.

 

 

بانک‌ها به طور داوطلبانه اقدام به انجام این‌گونه فعالیت‌ها کرده و با این گروه هکری همکاری می‌نمایند. به‌عنوان مثال گروه بانکداری Lloyds، یکی از اولین گروه‌های بانکی در این کشور است که اقدام به همکاری داوطلبانه با این گروه هکری کرده است.
مؤسسه Barclays نیز ازجمله نهادهایی است که همکاری گسترده‌ای را با این گروه هکری داشته است. این فعالیت‌ها، به نوعی یک رزمایش امنیتی در انگلیس محسوب شده و قرار است تا تابستان امسال، اولین گزارش این رزمایش ارائه شود. طرح این مانور سایبری در انگلستان، بر اساس اطلاعات و داده‌هایی ریخته شده است که توسط GCHQ جمع‌آوری‌شده و در اختیار هکرها قرارگرفته است.
در ادامه این رزمایش قرار است تا مانور بزرگ سایبری اقیانوس اطلس با هدایت مشترک دو کشور انگلستان و آمریکا برگزار شود و در آن حفره‌های بزرگ امنیتی بخش مالی شناسایی و با همکاری مشترک برطرف گردد.
ایالات‌متحده آمریکا و همپایمانان غربی آن کشور، از سال‌های گذشته با طرح ادعای مختلف، از جمله حمله سایبری علیه یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های آمریکایی و سرقت اطلاعات 76 میلیون مشتری، طرح‌های مختلفی را به‌صورت مشترک در حوزه سایبری به اجرا گذاشته‌اند.
مسئولین نظام بانکداری و همچنین مقامات دولتی دو کشور در حال برنامه‌ریزی برای جزئیات برگزاری رزمایش مذکور هستند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد