about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در پی حمله سایبری به شبکه شرکت هواپیمایی SAS، تارنما و اپلیکیشن این شرکت هک شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از رویترز؛ شرکت هواپیمایی اسکاندیناوی SAS اعلام کرد که شامگاه سه‌شنبه مورد حمله سایبری قرار گرفته است و از مشتریان خود خواست از استفاده از برنامه این شرکت خودداری کنند، اما بعداً مدعی شد که این مشکل را برطرف کرده است.

گزارش‌های خبری حاکی از آن است که در پی این حمله سایبری وب‌سایت این شرکت هواپیمایی فلج شده و اطلاعات مشتریان آن درز کرده است.

کارین نایمن، رئیس مطبوعات این شرکت به رویترز گفت که این شرکت در تلاش است تا حمله به اپلیکیشن و وب‌سایت خود را برطرف کند.

او پیش‌ازاین به خبرگزاری ملی سوئد TT گفته بود که خطر دریافت اطلاعات نادرست با ورود به برنامه این شرکت وجود دارد و از مشتریان خواست از استفاده از آن خودداری کنند.

کل وب‌سایت این شرکت روز سه‌شنبه برای مدتی از کار افتاد.

به گفته خبرگزاری TT، مشتریانی که سعی کردند به اپلیکیشن شرکت SAS وارد شوند، به حساب‌های اشتباه وارد شده و به اطلاعات شخصی افراد دیگر دسترسی داشتند. روزنامه نروژی Verdens Gang گزارش داد که این اتفاق برای مشتریان نروژی نیز افتاده است.

شرکت هواپیمایی اسکاندیناوی SAS حامل پرچم کشورهای دانمارک، نروژ و سوئد است و بزرگ‌ترین خط هواپیمایی در کشورهای حوزه اسکاندیناوی به شمار می‌آید.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.