about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت فایر آی، یکی از بزرگ ترین شرکت های امنیت سایبری دنیا، مورد حمله سایبری هکرهای دولتی قرار گرفت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ فایر آی، یکی از بزرگ ترین شرکت های امنیتی دنیا، امروز هک شد.
طبق گزارشات، عاملان این حمله سایبری بسیار کار آزموده و حرفه ای بودند و توانستند به شبکه داخلی این شرکت دسترسی پیدا کنند و برخی از ابزار های هک این شرکت در زمینه تست شبکه های مشتریان را سرقت کنند.
حمله های سایبری کنونی بسیار جدی تر و  گسترده تر از گذشته شده اند و می توانند میلیون ها یا حتی میلیاردها دلار را به سرقت ببرند.
طبق گفته Kevin Mandia، مدیر عامل شرکت فایر آی، مهاجمین به غیر از سرقت، به دنبال اطلاعات مربوط به مشتریان دولتی این شرکت هم بوده اند.
Mandia این مهاجمان را هکرهای پیچیده ای توصیف کرد که نظم، روش های به کارگرفته شده و عملکرد امنیتی آن ها فوق العاده بود. به همین دلیل است که Mandia عاملین این حمله را افرادی می خواند که توسط یک دولت حمایت می شوند.
وی افزود:


« این حمله با همه حملاتی که من در دوران ریاستم تجربه کردم فرق می کند. مهاجمین با حمله به شرکت امنیتی ما، کلاس جهانی خود را نشان دادند و مشخص است تحت آموزش های منظم و پیشرفته ای قرار داشته اند. آن ها به صورت مخفیانه توانستند بر تجهیزات امنیتی ما غلبه کنند. آن ها از روش هایی برای این حمله استفاده کردند که بنده تا حالا در زندگیم نمونه آن را ندیده ام.»

 

فایر آی گفت که شرکت مایکروسافت نیز این استنباط ها را تایید کرده است. مایکروسافت و اداره تحقیقات فدرال آمریکا، در حال همکاری با این شرکت می باشند تا اطلاعاتی را در ارتباط با این حمله جمع آوری کنند.


این شرکت معتقد است این حمله از طرف یک دولت انجام شده است اما دقیقا نمی داند کدام دولت.

اما به عقیده برخی کارشناسان آمریکایی ، این حمله می تواند از سوی روسیه یا چین باشد.
این شرکت درحال به اشتراک گذاری شاخص ها و اقدامات متقابل مربوط به این حمله در حساب GitHub خود می باشد تا در صورت استفاده هکرها از ابزار های آن ها و حمله به شرکت های دیگر ، آن ها را شناسایی کنند.
این اولین بار نیست که  شرکت های امنیت سایبری مورد حمله هکرها قرار می گیرند. کسپرسکی در سال 2015 و RSA در سال 2011 مورد حملات سایبری قرار گرفته بودند. شرکت  Avast نیز دو بار در سال های 2017 و 2019 هک شد .


 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.