about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل روز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد از ابزار هک یک شرکت ایتالیایی برای جاسوسی از گوشی‌های هوشمند اپل و همین طور گوشی‌های اندرویدی در ایتالیا و قزاقستان استفاده شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، در این گزارش آمده است آزمایشگاه RCS مستقر در میلان، که وب‌سایت آن مورد استفاده آژانس‌ها و رگولاتوری های مجری قانون در اروپاست، ابزاری را برای جاسوسی از پیام‌های خصوصی و مخاطبان گوشی‌های هدف ابداع کرده است.

رگولاتورهای اروپایی و آمریکایی در حال بررسی قوانین جدید احتمالی در مورد فروش و واردات نرم افزارهای جاسوسی هستند. گوگل گفت: «این فروشندگان امکان توزیع ابزار هک خطرناک را فراهم می‌کنند و دولت‌هایی را به آن مسلح می‌کنند که قادر به توسعه این قابلیت‌ها در داخل کشور خود نیستند.»

دولت‌های ایتالیا و قزاقستان بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این زمینه پاسخ ندادند. یکی از سخنگویان اپل گفت این شرکت تمام حساب‌ها و گواهی‌های شناخته شده مرتبط با این آزمایشگاه هک را باطل کرده و گوگل هم تصریح کرده برای محافظت از کاربران گوشی‌های اندرویدی اقداماتی را انجام داده است.

آزمایشگاه آر سی اس در واکنش اعلام کرده که محصولات و خدمات آن با قوانین اروپایی مطابقت دارد و به آژانس‌های مجری قانون در بررسی جرایم کمک می‌کند. عوامل سوءاستفاده از ابزار جاسوسی این آزمایشگاه به طور صریح اعلام نشده‌اند، اما گوگل آنها را وابسته به دولت‌های خارجی اعلام کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد