about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان و به نقل از وب‌سایت اشپیگل، بخشی از مرز ترکیه که این سامانه موشکی در آن قرار دارد تحت پیمان ناتو است. اشپیگل به جزئیات این حمله اشاره نکرده، اما در خبر خود آورده است که هکرها توانسته‌اند به بخش مدیریت و فرماندهی این سامانه موشکی دسترسی پیدا کنند. کارشناسان معتقد هستند که چنین هکی می‌تواند به ردیابی و یا حتی شلیک اشتباه از جانب این سامانه موشکی منجر شود.

با این حال یکی از مقامات وزارت دفاع آلمان چنین ادعایی را رد کرده و گفته است که چنین عملیاتی غیرممکن بوده و هیچ شاهدی مبنی بر تائید چنین ادعایی وجود ندارد. سامانه پاتریوت از سال 1984 به سیستم دفاعی ارتش آمریکا وارد شد و برای اولین بار در سال 1991 و در جنگ خلیج فارس مورد استفاده قرار گرفت.

آلمان به‌تازگی اعلام کرده است که تعویض این سامانه موشکی قدیمی با سامانه جدیدی که توسط ایتالیا و آمریکا طراحی شده است، میلیون‌ها یورو هزینه در بر خواهد داشت و عملیات تعویض تا سال 2025 زمان نیاز دارد.

سامانه پاتریوت از دو سال پیش و بعد از درخواست ترکیه از ناتو مبنی بر حمایت از ترکیه در برابر جنگ سوریه، در مرز مشترک بین سوریه و ترکیه مورد استفاده قرار گرفت. مدیریت این سامانه بر عهده ارتش آلمان بوده و بر اساس اطلاعات موجود این سامانه دارای 6 پرتاب کننده موشک و دو رادار است.

یکی از کارشناسان امنیت سایبری در این باره می‌گوید:«حمله به چنین سامانه‌ای دور از ذهن نیست و به عقیده من تنها هکرهای دولتی توان انجام چنین حملاتی را دارند.»

البته هنوز هیچ گروه و یا کشوری مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است اما کارشناسان آلمانی کشورهایی نظیر روسیه، چین، آمریکا، انگلستان، رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران را از جمله کشورهایی اعلام کرده‌اند که توانایی انجام چنین حملاتی را دارند. همچنین این کارشناسان در ادامه اعلام کرده‌اند که این سامانه دارای نقطه ضعف‌هایی است و نیاز دارد تا به روزرسانی شود.

اشپیگل در زمینه نیت‌های احتمالی هکرها از انجام چنین حمله‌ای گفته است:«هکرها در انجام این حمله دو هدف دارند. هدف اول می‌تواند در اختیار گرفتن کنترل این سامانه و هدف دوم سرقت اطلاعات حساس و مهم باشد.»

کارولین بایلون (Caroline Baylon) یکی از محققین مرکز چتهام (Chatham House) در این باره گفته است که این حمله می‌تواند نتایج فاجعه‌آمیزی به همراه داشته باشد. وی همچنین نسبت به تمامی سامانه‌های موجود دفاعی مشابه نیز ابراز نگرانی کرده است و گفته است که ممکن است این آسیب‌پذیری در تمامی این سامانه‌ها وجود داشته باشد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.