about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن سامانه مجلس آلمان

مدتی پیش هکرها به شبکه رایانه‌ای داخلی مجلس آلمان حمله کردند اما موفق نشدند که به اطلاعاتی حساس دست پیدا کنند؛ اطلاعاتی مانند اسناد مربوط به سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) و اسناد سازمان اطلاعات و امنیت برون‌مرزی آلمان (BND).

بنا بر ادعای روزنامه آلمانی اشپیگل؛ پیچیدگی بالای این بدافزار ناشناخته نشان می‌دهد که به احتمال فراوان پای سرویس‌های جاسوس کشورهای دیگر در میان است. بر اساس ادعای اشپیگل، این تهاجم یک حمله بسیار پیشرفته، با دقت طراحی‌شده و پایدار بود که برای سرقت اطلاعات بسیار حساس از شبکه داده‌ای داخلی مجلس آلمان طراحی شده بود؛ که این امر فرضیه دخیل بودن سرویس‌های جاسوسی پیشرفته را پررنگ‌تر می‌کند.
پیش‌تر در ماه ژانویه، چندین وب‌سایت دولتی کشور آلمان، ازجمله وب‌سایت صدراعظم این کشور توسط هکرهای طرفدار روسیه در اعتراض به دخالت‌های آلمان در حوادث اوکراین هک شده بود.

تازه ترین ها
تحریم‌های
1404/11/11 - 09:45- سایرفناوری ها

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه شرکت‌ها و اشخاص حوزه اینترنت و فناوری

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران را که در نشست شورای وزیران امور خارجه اروپا وضع شد، اعلام کرد.

چین
1404/11/11 - 09:37- هوش مصنوعي

چین مراکز داده هوش مصنوعی را به فضا می‌برد

چین با یک برنامه فضایی تازه، رقابتی را آغاز کرده که می‌تواند آینده هوش مصنوعی را از زمین به مدار زمین منتقل کند.

کشف
1404/11/11 - 09:32- هوش مصنوعي

کشف محتوای کودک آزاری در داده های آموزش هوش مصنوعی آمازون

مرکز ملی کودکان گمشده و مورد سوءاستفاده قرار گرفته آمریکا بیش از یک میلیون گزارش از محتوای هوش مصنوعی مرتبط با سوءاستفاده جنسی از کودکان(CSAM) در سال ۲۰۲۵ میلادی دریافت کرده است.