about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن دانشگاه هاروارد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، علاوه بر شبکه دانشکده، شبکه رایانه‌ای مدیریت این دانشکده نیز مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به دنبال این حمله، دانشگاه هاروارد در یک پیام اینترنتی ادعا کرد: "در حال حاضر، ما چیزی که نشان دهد اطلاعات  تحقیقاتی و اطلاعات شخصی کارکنان و دانشجویان به سرقت رفته است،  در درست نداریم." اما این دانشگاه هشدار داد که ممکن است اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به سرقت رفته باشد.

البته هاروارد اولین دانشگاهی نیست که مورد حمله سایبری قرار گرفته است و با این اتفاق این دانشگاه نیز به جمع  دانشگاه‌هایی پیوست که مورد حمله سایبری قرار گرفته است. سال گذشته  دانشگاه‌های جانز هاپکینز و مریلند مورد حمله سایبری قرار گرفتند و اطلاعات دانشجویان و کارکنان این دانشگاه‌ها به سرقت رفتند. در حمله به دانشگاه مریلند شماره‌های تأمین اجتماعی قربانیان به سرقت رفت. حتی  والاس لو (Wallace Loh) رییس دانشگاه مریلند نیز مجبور شد که در مقابل کمیته علوم، تجارت و حمل‌ونقل سنا در مورد حمله موردنظر شهادت دهد. والاس به اعضای سنا گفت که حمله موردنظر 6 میلیون دلار هزینه برای دانشگاه مریلند داشت.

این  اولین باری نیست که دانشگاه هاروارد مورد حمله سایبری قرار گرفته است. در سال 2012، یک گروه هکری بنام GhostShell 100 دانشگاه برجسته از قبیل : هاروارد، استنفورد و دانشگاه پنسیلوانیا را هک کردند.

دانشگاه‌ها یک هدف بسیار مهم برای هکرها به‌حساب می‌آیند. هکرها از طریق هک کردن اطلاعات دانشگاه‌ها می‌توانند پول بسیار زیادی به دست آوردند. همچنین جاسوس‌ها می‌توانند از طریق هک کردن دانشگاه‌ها اطلاعات بسیار پیشرفته تحقیقاتی این مراکز را به دست آوردند. اخیراً نیز اخباری در مورد جاسوسی گروه جاسوسی فرانسوی مزرعه حیوانات از مراکز علمی و دانشگاهی ایران مانند دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه امام حسین (ع)، دانشگاه مالک اشتر، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی منتشر شد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.