about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

حساب توئیتر مجله NewsWeek توسط گروهی که خودشان را خلیفه‌ی سایبری می‌نامند و ادعا دارند که وابسته به داعش هستند، هک شد. هم چنان‌که حساب توئیتر فرماندهی مرکزی ایالات‌متحده (United States Central Command) را هک کرده بودند. حساب توئیتر این مجله برای مدت ۱۴ دقیقه هک شد. این گروه تصویر صفحه اصلی این حساب را تغییر داده و پیام‌های تهدیدآمیزی را نیز به اشتراک گذاشتند. هم‌چنین اسامی‌ای را انتشار دادند که آن‌ها را به‌عنوان مجاهدان شجاع درراه داعش توصیف می‌کنند. ازجمله اقدامات دیگر این گروه هک وب‌سایت خبری The International Business Times و هک حساب توئیتر سایت خبری Latin Times است.هم‌چنین FBI به دنبال افرادی هستند که در ضمن هک این مجله پیام‌هایی را علیه اوباما و همسر وی انتشار دادند.
لازم به ذکر است که مجله‌ی NewsWeek یکی از اجزای اصلی رسانه‌های آمریکاست که اخبار مختلفی را درزمینه های تجارت، فنّاوری، فرهنگ، ورزش به زبان‌های مختلف انتشار می‌دهد و مخاطبان زیادی در سراسر جهان دارد.

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/18 - 08:52- سایرفناوری ها

گوگل عملاً مرده است / اظهارنظر جنجالی مدیرعامل فایور

مدیرعامل شرکت Fiverr در اظهارنظری جنجالی می‌گوید که گوگل عملاً مرده است و هوش مصنوعی جایگزین بسیاری از شغل‌ها خواهد شد.

رسوایی
1404/02/18 - 08:49- امنیت شبکه

رسوایی جدید؛ مشاور ترامپ هک شد

پیامرسانی که توسط مایک والتز،‌ مشاور معزول ترامپ مورد استفاده قرار می‌گرفت،‌ هک شد.

محکومیت
1404/02/18 - 08:49- تروریسم سایبری

محکومیت شرکت جاسوسی اسرائیلی NSO به پرداخت 170 میلیون دلار

شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO» به اتهام هک حساب‌های کاربری، محکوم به پرداخت نزدیک به ۱۷۰ میلیون دلار به واتس‌اپ شد.