about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن، بزرگ‌ترین چالش تاسیسات هسته‌ای

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یک اندیشکده انگلیسی، مدعی شد خطر حملات جدی سایبری به تأسیسات انرژی اتمی در جهان، در حال افزایش است. در این گزارش تأکید شده بسیاری از سامانه‌های کنترلی تأسیسات زیرساخت، به دلیل نوع طراحی آنها و قدیمی بودن، آسیب‌پذیر هستند و همین موضوع، خطر حملات به تأسیسات زیرساخت هسته‌ای را، به یک هشدار و چالش جدی تبدیل کرده است. در ادامه این گزارش آمده است جرائم سایبری با حمایت دولت‌ها و همچنین حملات تروریستی در فضای آنلاین، کل جهان را تهدید می‌کند.
در قسمت دیگری از این گزارش آمده است: «حملات به نیروگاه‌های اتمی، حتی در مقیاس کوچک می‌تواند بسیار خطرناک باشد چرا که چنین حملاتی، احتمالاً انتشار مواد پرتوزا را با خود به همراه خواهد داشت. از طرف دیگر چنین حملاتی ممکن است سبب بروز نارضایتی در افکار عمومی شده و آینده صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای  را به خطر بیندازد.»
نکته بعدی، تأکید نگارنده گزارش بر ناامن بودن نیروگاه‌های اتمی انگلستان و تأسیسات زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت است، چرا که این سامانه‌ها به تازگی دیجیتال شده‌اند. به عقیده کارشناسان، رشد دیجیتالی شدن و وابستگی به نرم‌افزارهای تجاری، تنها خطر رو به رشد در برابر صنعت هسته‌ای است. در یکی از بخش‌های مهم این گزارش آمده است: «یک توهم در مورد امنیت زیرساخت‌های نیروگاهی وجود دارد که بر اساس آن سامانه‌های رایانه‌ای در نیروگاه‌ها، از اینترنت جدا هستند و به همین خاطر در برابر حملات سایبری، مصون خواهند ماند. همین توهم سبب آسیب به این صنعت حیاتی و همچنین سایر صنایع شده است.»

 

 

کارشناسان تأکید کرده‌اند که چنین حالتی، حالت ایزوله نامیده می‌شود و به سادگی و تنها با استفاده از یک حافظه جانبی (flash drive) قابلیت هک شدن دارد. این کارشناسان در همین رابطه به صنعت هسته‌ای ایران و ویروس مخرب استاکس نت اشاره کرده‌ و اعلام کردند استاکس نت تنها از طریق یک حافظه جانبی، وارد شبکه رایانه‌ای نیروگاه هسته‌ای نطنز شد. در ادامه گزارش، بر وجود تعدادی شبکه مجازی و یا لینک ارتباطی با اینترنت در برخی از شبکه‌های رایانه‌ای زیرساختی و غافل بودن مسئولان ذیربط از این موضوع تأکید شده است. به عقیده کارشناسان امنیت سایبری، صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای باید در زمینه شناسایی حملات و کاهش خطرات، عملکرد بهتری داشته باشد و به فکر انتخاب راهکارهای بهتری برای مقابله با خطرات سایبری باشد.
 

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.

بی‌خبری
1404/02/15 - 18:40- جرم سایبری

بی‌خبری بیماران، ماه‌ها پس از افشای داده‌های آزمایشگاهی

بیش از ۱۱ ماه پس از آن‌که یک گروه باج‌افزاری داده‌های شرکت خدمات پاتولوژی بریتانیایی سینوویس را منتشر کرد، هنوز به بیماران آسیب‌دیده اطلاع داده نشده که چه اطلاعاتی از آن‌ها فاش شده است.

مقام
1404/02/15 - 18:29- آمریکا

مقام شورای امنیت ملی: دولت ترامپ سناریو را تغییر خواهد داد

یک مقام ارشد کاخ سفید روز پنج‌شنبه اعلام کرد که دولت ترامپ قصد دارد استفاده از اقدامات تهاجمی سایبری را به عنوان ابزاری برای قدرت ملی عادی‌سازی کند.