about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک شبکه بانکی شیلی، از طریق اسکایپ

شبکه بانکی شیلی، با سهل انگاری یک کارمند و سوء استفاده وي از اسکایپ، مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حفاظت فیزیکی و حفاظت درون سازمانی دو بخش بسیار مهم در نگهباني از اطلاعات است.

در صورتی که کارمندان یک سازمان یا مؤسسه موضوع امنیت و حفاظت از اطلاعات را جدی نگیرند، آن سازمان در مقابل تهاجمات سایبری آسیب پذیر خواهد بود.

در شیلی شبکه بانکی این کشور مورد تهاجم قرار گرفته و مشخص شده سهل انگاری یکی از کارمندان این بانک مسبب این حمله بوده است.

کارشناسان امنیت سایبری، ادعا كردند كه هکرهای کره شمالی موفق شدند به شبکه کامپیوتری شرکت «Redbanc» نفوذ نمايند. گفتنی است شرکت «Redbanc» کلیه تجهیزات و زیر ساخت های عابر بانک های (ATM) شیلی را به یکدیگر متصل می کرده است.

کارشناسان امنیتی اظهار کردند که یک تماس ساده اسکایپ، موجبات این نفوذ را برای هکرها فراهم کرده است. در ادامه اظهارات آمده است که مظنون اصلی این تهاجمات، گروه هکری لازاروس بوده که با نام های دیگری مانند «Hidden Cobra» نیز شناخته می شود.

یک رسانه خبری در شیلی اعلام کرد؛ این شرکت مالی، قربانی حمله ای خطرناک بوده که به راحتی نمی توان آن را نادیده گرفت.

این کارشناسان مدعی شدند که گروه هکری یادشده، با دولت پیونگ یانگ نیز در ارتباط است و این گروه هکری خطرناک، در سال های اخیر به مؤسسات مالی و بانکی و صرافی های ارزهای مجازی فراواني حمله کرده است.

این حمله سایبری، در اواخر سال 2018 میلادی رخ داده است. این موضوع، در شرایطی رسانه ای شد که یکی از سناتورهای شیلی، هفته پیش، از شرکت Redbanc در توییتر درخواست کرد که رخنه امنیتی مربوط را فاش نکند. این شرکت، یک روز پس از توییت سناتور، به موضوع هک شدن اعتراف کرد؛ ولی جزئیات بیشتری از این فرآیند منتشر نشد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.