about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هک سیستم کامپیوتری حزب «اسرائیل خانه ما»

بر اساس اظهارات رهبر این حزب سیستم رایانه‌ای آن ها مورد حملات سایبری قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه خملات سایبری سایبربان؛ به گزارش سرویس مطبوعاتی حزب «اسرائیل خانه ما»، الکس کوشنیر (Alex Kushnir) رهبر این حزب اعلام کرده است، سیستم رایانه‌ای این حزب مورد حملات سایبری قرارگرفته و اطلاعات پایگاه داده و 5 فایلی که حاوی داده‌های شخصی طرفداران و کنشگران حزب که ساکن شهر نتانیا (Netanya) اسرائیل هستند، سرقت شده است. هک در تاریخ 26 ژوئیه 2019 رخ‌داده است.

نفوذ به این پایگاه داده با استفاده از نام کاربری و رمز عبور رئیس ستاد انتخابات شهری حزب «اسرائیل خانه ما» در شهر نتانیا در همان روزی که خروج خود از حزب را اعلام کرده، رخ‌داده است. بر‌این‌اساس، به نظر می‌رسد میان سرقت داده‌ها و خروج ناگهانی وی از حزب ارتباطی وجود داشته باشد.

امنیت سایبری حوزه جدیدی است که با گسترش رایانه‌ها و انواع نرم‌افزارها به وجود آمده است، اگرچه بعضی مواقع حتی معروف‌ترین سازمان‌ها نیز از حملات سایبری هکرها در امان نیستند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.