about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک دموکرات‌ها توسط روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز گذشته به طور علنی سرویس جاسوسی روسیه را به هک کردن رایانه های کمیته ملی دموکراتیک متهم کرد.

وی از پیشنهادهای ترامپ به پوتین رییس جمهور روسیه در مورد افشای ایمیل های مربوط به خود هم انتقاد کرد.

وی در بخشی از مصاحبه خود با فاکس نیوز در این مورد گفت: ما می دانیم که سرویس جاسوسی روسیه کمیته ملی دموکراتیک را هک کرده و می دانیم که آنها افشای حجم زیادی از ایمیل ها را برنامه ریزی کردند و می دانیم که دونالد ترامپ تمایل دردسرسازی به حمایت از پوتین دارد.

کاخ سفید از گمانه زنی در مورد عامل هک رایانه های حزب دموکرات خودداری کرده و ترجیح داده منتظر اعلام نتایج تحقیقات اف بی آی در این زمینه بماند. اما برخی متخصصان امنیت سایبری و مقامات آمریکایی از دخالت روسیه در این امر برای تاثیرگذاری بر نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر می دهند.

کلینتون در بخشی از سخنان خود تصریح کرد ایالات متحده چنین رفتاری را از سوی هیچ کشوری در دنیا و به خصوص از جانب کشوری متخاصم تحمل نمی کند. ترامپ حامی این مساله است و پوتین را علیرغم تلاش ظاهرا عمدیش برای تاثیرگذاری بر انتخابات تحسین می کند و به نظرم این امر می تواند یک مساله امنیت ملی باشد.

البته وی در پاسخ به این سوال که پوتین حضور ترامپ را در کاخ سفید ترجیح می دهد گفت: قصد ندارد چنین نتیجه گیری کند. پیش از این ترامپ با ستایش پوتین وی را رهبری قدرتمندتر از اوباما رییس جمهور فعلی آمریکا دانسته بود و از روسیه خواسته بود دهها هزار ایمیل گمشده مربوط به دوره وزارت خارجه کلینتون را افشا کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.