about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هک حساب تعداد زیادی از سپرده گزاران بانک ملت راس ساعت 12 ظهر

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ محمد خوش‌نام، یکی از مالباختگان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: امروز رأس ساعت 12 ظهر 110 میلیون تومان از حساب من برداشت شد، وقتی با شعبه بانک تماس گرفتم فهمیدم که این برداشت با نفوذ به‌حساب بانکی اتفاق افتاده است. این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه پس از شکایت به پلیس فتا و مسدود کردن حساب بانکی در دادسرای جرائم اینترنتی حضور یافته است، گفت: من فکر می‌کردم این مشکل تنها برای من ایجادشده است اما جمعیت در اینجا لحظه‌به‌لحظه بیشتر می‌شود و معلوم است بسیاری از افراد به همین دلیل سپرده‌هایشان را ازدست‌داده‌اند.

به گفته وی برداشت‌ها که اغلب 110 یا 150 میلیون تومان بوده است، به‌حساب سه نفر واریزشده و پیگیری‌ها در این زمینه ادامه دارد.
درحالی‌که شعب بانک ملت از ساعت 12 امروز لحظه‌به‌لحظه شلوغ‌تر می‌شد و بسیاری تلاش می‌کردند پرینت حساب خود را دریافت کرده یا حساب خود را مسدود کنند، جمعیت مالباختگان در دادسرای جرائم اینترنتی نیز در حال افزایش است. هنوز اطلاعات دقیقی در خصوص میزان پولی که در این قالب برداشت‌شده است، ارائه نشده و پیگیری‌ها در این زمینه ادامه دارد.

*شایان‌ذکر است، این خبر هنوز از طریق مراجع ذی‌ربط به‌طور رسمی اعلام و تأیید نشده است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد