about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک اطلاعات 32 میلیون حساب توییتری

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بیش از 32 میلیون حساب کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل کاربران توییتر هک شده و توسط وب سایت LeakedSource، این اطلاعات تایید شده است. هکر مورد نظر ظاهرا کاربران روسی را هدف قرار داده است.

توییتر در یک پست وبلاگ اعلام کرد که به نظر نمی‌رسد که این نفوذ از طریق سرورهای این شرکت صورت گرفته باشد، اما در عوض به احتمال زیاد کاربران شخصی با نرم‌افزارهای مخربی که نام کاربری و کلمه عبور آنها را به سرقت می‌برد و آنها را به هکرها می‌فرستد، آلوده شدند.

مایکل کوتس - افسر امنیت اطلاعاتی توییتر - در یک توییت گفت که آنها موضوع را بررسی کرده و اطمینان ا دارند که سیستم‌هایشان مورد نفوذ قرار نگرفته است. همچنین یک سخنگوی توییتر نیز اعلام کرده نفوذی به سیستم‌های ما صورت نگرفته و در واقع، ما مشغول کار برای محافظت از حساب‌ها با چک کردن داده‌ها در برابر رمزهای عبور فاش‌شده هستیم.

به همین دلیل است که مقامات امنیتی اغلب به مردم توصیه می‌کنند برای حفاظت از کلمه عبور خود، از سیستم‌های مدیریت رمز عبور مانند  KeePass ،1Passwordو یا LastPass استفاده کنند. از آنجا که برای بدافزارها آسان است که اطلاعات کاربری ذخیره‌شده را از ذخایر رمز عبور مرورگر بیابند، زیرا این پایگاه های داده معمولا فاقد کنترل دسترسی مناسب هستند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.