about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هکرها در کمین توییتر جدید

تأیید هویت در توییتر اکنون به یک مشکل امنیت سایبری تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ مجرمان سایبری در حال حاضر با ارسال ایمیل‌های فیشینگ که برای سرقت رمزهای عبور کاربران ناآگاه طراحی شده‌اند، از آشفتگی در سیستم تأیید هویت فعلی توییتر سوءاستفاده می‌کنند.

این کمپین ایمیل فیشینگ که توسط تیم تک کرانچ دیده شده است، تلاش می‌کند تا کاربران توییتر را فریب دهد تا نام کاربری و رمز عبور خود را در وب‌سایت مهاجم که تحت عنوان فرم راهنمای توییتر پنهان شده است، ارسال کنند.

ایمیل از یک حساب جیمیل ارسال می‌شود و به یک گوگل داک با پیوند دیگری به یک سایت گوگل پیوند می‌خورد که به کاربران اجازه می‌دهد محتوای وب را میزبانی کنند. این احتمالاً چندین لایه مبهم ایجاد می‌کند تا تشخیص سوءاستفاده با استفاده از ابزارهای اسکن خودکار برای گوگل دشوارتر شود؛ اما خود صفحه، حاوی یک قاب تعبیه‌شده از سایت دیگری است که در وب‌سایت روسی بگت (Beget) میزبانی می‌شود که همین امر برای به خطر افتادن حساب توییتر، رمز عبور و شماره تلفن کاربرانی که از احراز هویت دومرحله‌ای قوی‌تر استفاده نمی‌کنند، کافی است.

گوگل مدت کوتاهی پس از هشدار تک کرانچ به این شرکت، سایت فیشینگ را حذف کرد. یکی از سخنگویان گوگل به تک کرانچ گفته است که آن‌ها پیوندها و حساب‌های موردنظر را به دلیل نقض خط‌مشی‌های برنامه خود، حذف کرده‌اند.

این کمپین با ماهیتی خام، به نظر می‌رسد که احتمالاً به این دلیل که به‌سرعت برای بهره‌گیری از اخبار اخیر که توییتر به‌زودی ماهانه از کاربران برای ویژگی‌های ممتاز، ازجمله تأیید اعتبار و همچنین احتمال برداشتن نشان‌های تأییدشده از کاربران توییتری که این حق عضویت را پرداخت نمی‌کنند، هزینه دریافت خواهد کرد، جمع‌آوری شده است.

تا زمان نگارش این مقاله، توییتر هنوز تصمیمی عمومی در مورد آینده برنامه راستی آزمایی خود که در سال 2009 برای تأیید صحت حساب‌های کاربری خاص توییتر مانند شخصیت‌های عمومی، سلبریتی‌ها و دولت‌ها آغاز شده بود، اتخاذ نکرده است؛ اما واضح است که از زمانی که این هفته پس از تصاحب ۴۴ میلیارد دلاری ایلان ماسک، این شرکت به انحصار او درآمد، نتوانسته است مانع مجرمان سایبری – که حتی افرادی با مهارت پایین را هدف قرار می‌دهند - از سوءاستفاده از فقدان اطلاعات واضح از توییتر شده باشد.

تک کرانچ همچنین به بگت راجع به صفحات فیشینگ هشدار داده است که بعداً منجر به این شد که دامنه‌های متخلف را از کار انداخت. سخنگوی توییتر دراین‌باره از اظهارنظر خودداری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.