about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هکرها به مصاف هم می روند

گروه هکری Intrusion Truth اعضای گروه هکری چینی APT17 را شناسایی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گروه ناشناس Intrusion Truth برای سومین بار به مصاف گروه های هکری دولتی چین رفته و آن ها را از حالت ناشناس خارج ساخته و داده هایی از اعضای احتمالی گروه هکری APT17 افشا کرده است. در سال 2018 داده های شخصی سه شهروند چینی که ظاهراً اعضای APT10 بوده و برای سازمان امنیت دولتی چین کار می کردند، شناسایی شدند. پیشتر نیز در سال 2017، برخی از اعضای گروه APT3 مورد داکسینگ قرار گرفتند. جالب اینکه هربار بلافاصله پس از این افشاگری ها و انتشار اطلاعات، وزارت دادگستری ایالات متحده، اتهاماتی را علیه برخی از اعضای این گروه های سایبری جاسوسی مطرح  می کند.

در حال حاضر، گروه Intrusion Truth سه نفر از اعضای گروه APT17 را شناسایی کرده است. گروه APT17 با گروه های AuroraPanda، Group 72، Voho، Hidden Lynx، Tailgater Team، DeputyDog در ارتباط بوده و اوایل سال 2010 سازمان¬های دولتی کشورهای دنیا را آماج حملات خود قرار داده است. همچنین نرم افزار CCleaner را که یکی از بهترین و پرطرفدارترین نرم افزارهای بهینه سازی و پاکسازی اندروید از فایل های بیهوده و اضافی است را نیز در سال 2017 هک کرده است.

داده های جدید Intrusion Truth متعلق به فردی است که 4 شرکت چینی را مدیریت کرده و احتمالاً از کارکنان سازمان امنیت دولتی چین بوده است. علاوه براین اطلاعات دو هکری که برای این شرکت ها کار می کنند نیز افشاشده است. همه این شرکت ها در شهر جینان (Jinan) مرکز استان شاندونگ (Shandong) مستقر هستند. در سال 2017، زمانی که Intrusion Truth اعلام کرد APT3 خود را زیر سایه شرکت Boyusec، پیمانکار سازمان امنیت ملی چین مخفی می کند، خیلی ها باور نداشتند. اما تحلیلگران Recorded Future بلافاصله این افشاگری ها  را تأیید کردند و سپس وزارت دادگستری ایالات‌متحده اتهاماتی مطرح کرد. اما این بار ارتباط احتمالی APT17 با مقامات چینی برای کسی عجیب نخواهد بود و جامعه اطلاعاتی باید ببیند آیا وزارت دادگستری ایالات‌متحده این بار نیز اتهاماتی علیه اعضای این گروه مطرح خواهد کرد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.