about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هکرها با اپلیکیشن جعلی چت اندروید، اطلاعات کاربران سیگنال و واتس‌اپ را به سرقت می برند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛  به نقل از انگجت، هکرها از یک برنامه اندروید جعلی به نام «SafeChat» برای آلوده کردن دستگاه‌ها به بدافزار جاسوسی استفاده می‌کنند که گزارش تماس‌ها، متن‌ها و مکان‌های GPS را از تلفن‌ها می‌دزدد.

گمان می رود نرم افزار جاسوسی اندروید، داده ها را از برنامه های ارتباطی مانند تلگرام، سیگنال، واتس‌اپ، وایبر و مسنجر فیسبوک سرقت می کند.

محققان می گویند گروه هک هندی باهاموت پشت این اتفاق است و آخرین حملات آنها عمدتاً از طریق پیام های فیشینگ در واتس اپ انجام شده است که فایل های مخرب را مستقیماً برای قربانی ارسال می کند.

اواخر سال گذشته، شرکت امنیتی ایست گزارش داد که گروه باهاموت از برنامه‌های جعلی وی پی ان برای پلتفرم اندروید استفاده می‌کند که شامل عملکردهای نرم‌افزار جاسوسی گسترده‌ای است.

تحلیلگران گزارش می دهند که Safe Chat دارای یک رابط فریبنده است که آن را به عنوان برنامه چت واقعی جلوه می دهد و همچنین قربانی را در یک فرآیند ثبت نام کاربر به ظاهر قانونی (که به عنوان پوششی عالی برای جاسوس افزار عمل می کند) هدایت می کند.

یکی از مراحل مهم در آلودگی، کسب مجوز از کاربر برای استفاده از خدمات دسترسی است. این مجوزهای اضافی به نرم افزارهای جاسوسی امکان می دهد به لیست مخاطبین، پیامک ها، گزارش تماس ها، حافظه و دریافت اطلاعات دقیق موقعیت مکانی GPS دستگاه آلوده دسترسی داشته باشد.

ظاهرا هکرها این برنامه را طوری طراحی کرده‌ادن که با دیگر برنامه‌های چت از قبل نصب شده تعامل داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.