about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هکرهای کلاه سفید، ۳ مدل گوشی را هک کردند

مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، از وجود آسیب‌پذیری‌ در ۳ مدل گوشی سامسونگ، آیفون و شیائومی خبر داد و اعلام کرد: هکرهای کلاه سفید، موفق به هک این گوشی ها شدند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در مسابقه هک موبایل Pwn۲Own ۲۰۱۸ که در تاریخ ۱۳ تا ۱۴ نوامبر در شهر توکیو برگزار شد، هکرهای کلاه سفید توانستند گوشی‌های هوشمند دارای آخرین وصله‌ها را هک کنند.

سه مدل گوشی شناخته شده iPhone X، Samsung Galaxy S۹ و Xiaomi Mi۶ در بین دستگاه‌هایی بودند که به طور موفق در مسابقه سالانه هک موبایل، هک شدند. این مسابقه توسط (Trend Micro's Zero Day Initiative (ZDI برگزار می‌شود.

تیم‌های هکری شرکت‌کننده از کشورهای مختلف در مجموع ۱۸ آسیب‌پذیری روز صفر در گوشی‌های موبایل ساخته شده توسط سامسونگ، آیفون و شیائومی کشف کردند. همچنین اکسپلویت‌هایی نیز برای نفوذ به آنها توسعه داده شد.

یک تیم متشکل از دو پژوهشگر امنیتی (با عنوان Fluoroacetate) توانستند با استفاده از یک آسیب‌پذیری just-in-time در مرورگر iOS (سافاری) به همراه یک باگ نوشتن خارج از محدوده، یک iPhone X با نسخه ۱۲.۱ را هک کنند و از آن داده استخراج کنند.

اعضای گروه Fluoroacetate همچنین توانستند با بهره‌گیری از یک آسیب‌پذیری سرریز هیپ حافظه (memory heap overflow)، گوشی Samsung Galaxy S۹ را هک کنند و در آن کد دلخواه اجرا کنند.

این تیم همچنین موفق شد از طریق NFC به گوشی Xiaomi Mi۶ نفوذ کند.

با ارائه این اکسپلویت‌ها و آسیب‌پذیری‌ها، تیم Fluoroacetate جوایز زیادی را به خود اختصاص داد.

جزئیات آسیب‌پذیری‌های روز صفر، تا ۹۰ روز به صورت عمومی منتشر نخواهند شد تا شرکت‌های سازنده گوشی‌ها، آنها را برطرف کنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد