about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هکرهای جوان؛ ارتش چهارم فرانسه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ افسران ارشد نظامی فرانسه، مرکز دفاع سایبری، واقع در غرب این کشور را مسئول گزینش و استخدام این افراد کرده‌اند. مقامات مسئول، هدف اصلی از اجرای این پروژه را ایجاد آمادگی در برابر تهدیدات سایبری موجود برای زیر ساخت‌های حیاتی، چون آب، برق، ارتباطات و حمل‌ونقل، اعلام کردند.


نگرانی فرانسوی‌ها، پس از اتهام آمریکا به روسیه، مبنی بر دخالت این کشور در انتخابات ریاست جمهوری ایالات‌متحده، دو چندان شده است. دفاع سایبری، برای فرانسه نیز، همچون روسیه، چین و ایران، به یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امنیت ملی، بدل شده است.


جین لدریان (Jean-Yves Le Drian)، وزیر دفاع فرانسه، دسامبر گذشته، در مراسم افتتاح فرماندهی عملیاتی سایبری جدید ارتش این کشور، گفت: «تهدیدات رشد بیشتری خواهند کرد. کمیت و کیفیت حملات، به صورت بی وقفه در حال رشد است.»


این واحد دفاع سایبری که ارتش چهارم شناخته می‌شد تا سال 2019، میلیاردها یورو سرمایه، به خود اختصاص خواهد داد. مأموریت و اولویت فعلی این یگان، ساماندهی و به کارگیری حدود 3200 سرباز دیجیتال و 4000 نیروی ذخیره در این عرصه است.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/07/22 - 09:47- جرم سایبری

حمله سایبری اوکراین به ارائه‌دهنده اینترنت روسیه

شرکت اینترنتی اسکای‌نت (SkyNet)، یکی از ارائه‌دهندگان بزرگ خدمات اینترنت در سن‌پترزبورگ روسیه، پس از حمله سایبری منتسب به یک گروه هکری اوکراینی با چندین روز اختلال در خدمات خود مواجه شده است.

حملات
1405/07/22 - 09:39- جنگ سایبری

حملات جاسوسی کره شمالی به کارشناسان اوکراینی

گروه‌های هکری وابسته به کره شمالی، کارشناسان اوکراینی فعال در حوزه‌های دیپلماسی، امنیت و سیاست بین‌الملل را هدف حملات سایبری قرار داده‌اند.

عملیات
1405/07/22 - 09:28- جرم سایبری

عملیات بین‌المللی علیه مراکز کلاهبرداری در غرب آفریقا

مقام‌های آمریکا و بریتانیا اعلام کردند در جریان عملیاتی بین‌المللی علیه مراکز کلاهبرداری اینترنتی در غرب آفریقا، ۲۸ نفر در غنا و نیجریه بازداشت شدند و بیش از ۱۰۰ قربانی احتمالی قاچاق انسان شناسایی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.