about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هکرهای ایرانی متهم به استفاده از XLHost

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ تامی استیانسن (Tommy Stiansen)، رئیس شرکت نورس (Norse)، با اشاره به اینکه تمام فعالیت‌های کاربران اینترنتی در ایران را زیر نظر داریم اعلام کرد: «حملات غالب هکرهای ایرانی اغلب از دیتاسنتر XLHost صورت گرفته است. البته حملات ویندوزی و سیستم‌عامل Unix نیز مهم است ولی مهم‌ترین نوع، مانیتورینگ زیرساخت‌های حساس ایالات‌متحده است. در نتیجه XLHost برای این طراحی شده است تا به ما حمله کند.» دیتاسنتر XLHost در کولومبوس، مرکز ایالت اوهایو، واقع است.
وی همچنین به این نکته اشاره کرد که باید میان مانیتورینگ حملات و حمله‌ای که صورت گرفته است، تفاوت قائل شد. استیانسن گفت: «در پشت ابزارهای «RDP» ابزارهایی وجود دارد که به‌عنوان یک برنامه به کار گرفته می‌شود، ما متوجه وجود برنامه‌هایی که در حملات به کار می‌روند شده‌ایم. این برنامه‌ها، برنامه‌هایی برای «Brute Force» هستند که توسط ایرانی‌ها نوشته ‌شده‌اند.»
منظور از ابزارهای RDP یا Remote Desktop Protocol، پروتکل کنترل از راه دور صفحه‌ی نمایش هستند. این پروتکل توسط مایکروسافت تولید شده است و این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند که با یک واسط گرافیکی به یک رایانه‌ی دیگر از طریق شبکه متصل شود. همچنین Brute Force نیز نوعی حمله در رمزنگاری است که علیه هر داده‌ی رمزنگاری‌شده به کار می‌رود. در واقع این حمله برای یافتن راهی برای شکستن رمزها است؛ زیرا آزمودن تمامی حالات برای شکستن رمز دشوار است.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.